wat doe ik aan een losse teennnagel

doe onderaan ook zeer

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vandaag nog even een pleister eromheen, om hem te fixeren. Morgen naar de dokter. Die zal kijken naar de oorzaak en er een therapie voor zoeken.

niet eraf halen maar bescherm de nagel tot hij eraf groeit doe er een leukoplast pleister omheen de kans op een infectie is erg groot wanneer je de nagel verwijderd en je kan je nagelbed beschadigen

Pak een paracetamol tegen de pijn en plak een pleister losjes over je teen voor veiligheid. Over een paar dagen valt je nagel eraf en groeit er een mooi nieuw nageltje.

niets, de nieuwe groeit er al onder, als die ver genoeg gegroeid is valt de oude er wel af. Duurt wel lang. Maar in ieder geval niet zelf eraf gaan trekken, kun je beter de ha laten doen dan

Niet zelf gaan peuteren daar kun je infecties van krijgen. Het lijkt me verstandig om er morgen even naar te laten kijken bij je huisarts. Succes!

Een loslatende teennagel kan het gevolg zijn van een op zich onschuldige schimmelinfectie onder de nagel. Gewoon laten zitten en fixeren met een pleister of iets dergelijks om te voorkomen dat de nagel losscheurt bij stoten. Heb je verder geen klachten dan kun je afwachten op de natuur die zijn werk doet. Blijft de pijn of heb je andere klachten dan moet je ruggespraak met de huisarts plegen. Mogelijk moet de nagel toch verwijderd worden. Dat is een klein klusje dat de huisarts graag voor je zal doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100