weet iemand hoe je minder sproetjes krijgt??

ik heb wel eens gehoord dat je dat kan door zonnebrandcreme op je gezicht te smeren maar helpt dan wel???

Weet jij het antwoord?

/2500

Je sproetjes worden donkerder van de zon, dus als je een zonnecreme gebruikt met een hoge beschermingsfactor, zullen ze minder kleuren in de zomer. Hoe ouder je wordt, hoe minder duidelijk ze worden. Het schijnt dat je ze kunt laten laseren, maar dat kost een hoop geld en eigenlijk zijn sproetjes natuurlijk hartstikke leuk. Toegevoegd na 1 minuut: Sproeten hebben zelfs een eigen startpagina, zie de link!

Bronnen:
http://sproeten.startpagina.nl/

Er bestaat een creme die pigmentvlekjes tegengaat. L'Oréal Solar Expertise met beschermingsfactor 30. Deze gaat tevens huidveroudering tegen hetgeen erg belangrijk is als je veel in de zon komt.

je sproetjes worden met de jaren minder er is geen middel wat je er op kan smeren om ze te doen verdwijnen geloof me neem zoals t is sproetjes hebben ook hun charme er is zelfs een liedje over geschreven Toegevoegd na 11 minuten: z http://www.youtube.com/watch?v=7L5gC4Z1aZs

Sproetjes zijn lief, maar je kan ze wel "bleken". Er zijn verschillende soorten cremes waar fruitzuren inzitten. Bij de Jafra kan je die creme bestellen, die is tevens voor ouderdomsvlekjes. Je moet wel een Jafra-consulente weten te vinden in jouw buurt. Succes.

Jammer dat je er vanaf wilt! Ik heb al heel mijn leven sproeten, en ze worden helaas in de loop van de jaren minder. Ze staan ook bij jou vast heel leuk, kijk maar 'ns goed in de spiegel.;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100