Wat kunnen we zelf doen om onze kansen om te overleven te maximaliseren als het nieuwe griepvirus in Nederland tot een epidemie leidt?

Stel dat het gebeurt. Dan moet je proberen de ziekte niet te krijgen maar je moet ook genoeg voorraden hebben want mensen gaan misschien wel hamsteren.

Hoe bereid je je het beste voor als het meest negatieve scenario werkelijkheid wordt? Wat moet je doen en wat niet?

Welke plekken en situaties kun je het beste zoveel mogelijk mijden om besmetting te voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Totdat er een oplossing in de vorm van een vaccin is, iedereen die besmet is als de pest te ontlopen... Meer kun je niet doen vrees ik

Als het meest negatieve scenario werkelijkheid wordt kun je beter alvast met een stevig overlevingspakket op Rottum wonen. Maar het is vooralsnog erg onduidelijk hoe gevaarljk het varkensgriepvirus is. Met het vogelgriepvirus vielen er ook veel slachtoffers in vooral China, maar buiten Azie is er uiteindelijk niet veel gebeurd en ik zie dan ook geen reden waarom dit nu wel zou gebeuren. Er zijn wel mensen ziek in de VS maar er zijn daar nog geen alarmerende dingen aan de hand. Eerst maar even aankijken lijkt me.

Zo gezond mogelijk leven, in alles. probeer je weerstand te verhogen met voedingssuplimenten.Leef zo regelmatig mogelijken eet en drink niets wat minder of niet gezond is. Drink veel water. Vermijdt grote lichamelijke inspanningen. Ontlopen kan je het niet, alleen je goed voorbereiden.

Uit Nederland vertrekken naar een land waard de ziekte zijn koers al heeft gelopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100