Ik heb een wit tshirt en heb nogal wat vlekken. Weet alleen niet waarvan, lijkt wel zand. Hoe krijg ik dit eruit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zelf doe ik op alle vlekken een scheut goedkope shampoo, nachtje laten liggen en dan gewoon wassen. Werkt (bijna) altijd.

Insmeren met scheerschuim (gewoon de goedkoopste die er is), even in laten trekken en gewoon meewassen met de overige was.

Lukt het niet met alle huishoudtips dan kan je het na het wassen ook nog proberen te bleken. (Alleen omdat het wit is anders lukt het niet.)

Ik smeer iedere vlek in met gewone groene zeep uit zo'n pot. Het T-shirt in de wasmand leggen en gewoon meewassen als je een draai hebt..

Ossegal. gewoon bij de drogist te koop. Maar het kan ook anders. Je vult een emmertje met warm water en bleekmiddel. gewoon een scheut . en dat laat je dan een paar dagen weken in de badkamer of keuken of waar t je niet in de weg staat, en daarna mee draaien in de witte was. Maar als die vlekken ontstaan zijn doordat andere kledingstukken af hebben gegeven dan red je het niet altijd met 1x wassen dan duurt het langer voor je shirt weer smetteloos wit is.

gewoon in de wasmachine en weer schoon maar je kunt nog veel meer dingen doen

Vlekken inspuiten met Shout, even in laten werken en dan wassen met een wit wasmiddel! Ik had laatst rode wijn in een witte broek en ik kreeg het ook op deze manier schoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100