Is het normaal dat je 3 maanden na het plaatsen van een mirena spiraal nog veel pijn hebt bij het vrijen?

Ik heb mn 2e mirena spiraal in april laten plaatsen. Ik heb nu nog steeds veel pijn bij het vrijen. Is dit normaal, herkent iemand dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik herken dit totaal niet. Als je dit zelf bij de eerste ook niet had, zou ik terug naar de gynaecoloog gaan, want dit kan niet de bedoeling zijn!

nee.. in principe zou je na een paar dagen niks meer moeten voelen. het is denk ik verstandig om met je klacht terug naar de huisarts\gyneacoloog te gaan.

Ik heb het ook gehad. Heb gevraagd of ze het touwtje wat korter wilden knippen. Dit heeft zeker wel geholpen. De pijn bij het vrijen ging bij mij na 4-5 maanden weg!

Nee, dat is niet normaal, en het zou erop kunnen wijzen dat de spiraal is gaan 'zwerven', dus niet meer helemaal op de goede plek zit. Ga even naar de dokter, ze kunnen in ieder geval even met een echo controleren of alles goed zit. Een goed geplaatste spiraal hoort geen pijn te veroorzaken bij het vrijen.

Nee dat is niet goed. Hij kan minder goed werken als hij fout Zit. Terug naar de gyn zou ik zeggen.

Laat het eruit halen en gebruik een ander voorbehoedsmiddel. Ik had er ooit ook erg veel last van. Toegevoegd na 1 minuut: Waarschijnlijk kan jij er ook niet zo goed tegen. Het is tenslotte lichaamsvreemd hé. Succes!

normaal denk ik niet, dan zit hij of niet goed, of je hebt misschien een ontsteking??? zou in ieder geval even aan de bel trekken bij je huisarts of degene die de mirena heeft geplaatst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100