Ik heb vaak (last!) van erectie. Kan ik hier wat aan doen?

Het komt nogal (te) vaak voor op de meest ongelegen momenten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

HOE KAN IK SPONTANE ERECTIES BEDWINGEN?: Aangezien er geen seksuele prikkelling van de geest (verbeelding, fantasie) of de zintuigen (aanrakingen, masturbatie) aan de oorsprong ligt van deze erectie, kan je deze dus ook niet bedwingen of vermijden. Als je een spontane erectie hebt en je ervaart dit als vervelend of schaamtelijk, dan kan je je best niet teveel fixeren op de erectie zelf. Je kan je beter op iets anders concentreren waardoor de erectie (sneller) verdwijnt.

Ja hoor,een steenkoude douche doet wonderen in zo'n geval.

Denk aan je schoonmoeder, gaat hij vanzelf hangen.

Niet te strakke kleding dragen. Niet dat je daar minder erecties van krijgt, alhoewel, misschien schuurt het iets te veel.. Het valt in ieder geval minder op en dus heb je er minder last van.

Ik kan niet anders zeggen dan: Welkom bij het mannelijke ras. Het gebeurd bij veel, heel veel mannen. Het kan ook komen door diverse oorzaken sommige kan je zien, sommige niet. Wat eigenlijk de meeste mannen doen: de kunst van het verbloemen dat je een erectie hebt (verstoppen) of proberen er niet aan te denken (hoewel dit soms erg lastig is). Je kan eventueel ook proberen om wat losser zittende kleding te dragen, welke niet veel wrijvingsstimulans geven. Maar vergeet niet, er zijn waarschijnlijk vele mannen in je buurt die hetzelfde hebben.

Op jouw leeftijd is dat heel normaal. Aan andere dingen denken (afleiding) en evt. 'de knuppel' naar boven leggen, zodat het bloed er eerder uitstroomt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100