is er een drug die je wangen doet opzwellen ?

Zonet kwam er een "junk" naar me toe voor een kleine bijdrage, hij zag er niet uit als een junk tanden gezond bril op haar in de plooi jaar of 60 beetje de economie leraar van de havo vroeg om een euro voor de trein hij probeert bluijkbaar al een week of 2 met de trein te gaan, zijn verhaaltje klopt dus niet het enige dat opviel was een grimas als de plaaggeest van bassie en adriaan. Is er een drug oid die dat veroorzaakt? Of zou deze man gewoon op deze manier een extra centje meepikken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alcoholisten kunnen een opgezwollen hoofd krijgen. Komt doordat ze enorm veel calorieën binnenkrijgen door de alcoholinname. Drugs doen de gebruiker over het algemeen sterk vermageren.

Misschien is zijn drug wel pruimtabak. Daar zwellen je angen behoorlijk van op. Toegevoegd na 51 seconden: Angen moet natuurlijk Wangen zijn.

Jij stelt vast dat ie een junk is, wat hij natuurlijk helemaal niet hoeft te zijn. Je hebt ook mensen met weining geld. En misschien heeft hij van zichzelf al wat bollere wangen. Trek dus niet te snel je conclusies..

'Zonet kwam er een junk naar me toe'. Deze conclussie baseer je simpel op het feit dat jou een kleine bijdrage wordt gevraagd. Dat noemen we ook wel 'vooroordeel'. Wie weet is de goede man beroofd, en probeert hij wat centen bijelkaar te bedelen om toch nog thuis te komen vandaag. Bolle wangen krijg je niet van drugsgebruik. Heb je hem gevraagd waarom hij om geld komt vragen? Heb je een gesprekje met hem gevoerd om erachter te komen wat er aan de hand is? Probeer wat minder snel je oordeel klaar te hebben en verdiep je wat vaker in anderen, al ken je ze niet, schrik je ervan of komen stellen ze je een vraag die je niet gewend bent.

Hij is nog niet zover ""heen"" dat zijn tanden zijn uitgevallen en zijn wangen hol zijn geworden. Dat komt nog wel. Vreselijk eigenlijk als je erover denkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100