Hoe blijf ik vanavond op mijn benen staan?

Gisteren zaten mijn examens erop en daarom ben ik gisteren diehard gaan feesten.
Maar ja; u kent de uitspraak 'de kater komt later' en mijn, zeg maar gerust, tijger is nu ook gearriveerd. Ruzie met mijn maag, koppijn, en ik word duizelig als ik te lang sta.
Vanavond heb ik echter een concert van Snow Patrol waar ik al heel lang naar uitkijk in de Heineken Music Hall! Dat betekent dus een paar uur staan, terwijl ik net tijdens het scheren al even moest gaan zitten om niet om te vallen. Hoe zorg ik ervoor dat ik vanavond wel op mijn benen blijf staan en me ok genoeg voel voor dat concert? Nu zou ik er absoluut niet naartoe kunnen...
Alvast bedankt voor de tips!

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel veel water en karnemelk drinken en yoghurt eten. Ga de rest van de middag liggen en doe zo rustig mogelijk. Voordat je vanavond gaat, goed eten. Neem ook water mee voor onderweg en iets zoutigs te eten. Het gaat echt goedkomen! Veel plezier bij Snow Patrol!!

Neem cupasoup of in ieder geval zout vervolgens iets hartigs uit de oven pizza ofzo drink erbij iets als aquarius ofzo lemon dit werkte bij mij prima afgelopen zondag Toegevoegd na 43 minuten: Zout zorgt er voor dat je lichaam het vocht opneemt/vasthoudt en een mooie bijkomst is wel dat je dorst krijgt en overigens wil een koude redbull onderweg nr hmh denkik ook wel werken veel plezier!

Veel drinken, multivitamine nemen, goed eten, goed diep ademhalen, en misschien is dit iets voor je (zie link). Sterkte en meestal gaat het in de avond wel beter. En veel plezier vanavond!

Bronnen:
http://www.vitamust.nl/afpar.html

Drinken! En dan geen alcohol. Een flink deel van de kater wordt veroorzaakt door vochttekort, omdat alcoholische dranken vocht afdrijven. Mosterd na de maaltijd, maar misschien heb je er vanavond alsnog wat aan: drink een hoop (zeker een liter) water voordat je gaat slapen, daar kun je een hoop ellende mee voorkomen. Voor nu zou ik aan de sportdrank gaan, om je vochtgehalte zo snel mogelijk weer op peil te krijgen. Een kopje koffie kan ook wel als je daar erg naar snakt, maar neem niet bakken vol koffie of liters cola/energydrink. Je lever heeft het druk genoeg met het verwerken van de alcohol zonder ook nog bezig te moeten met grote hoeveelheden caffeïne. Voor je maag: ook al heb je ruzie met je maag, een vette hap wil vaak werken. Cheeseburger, gebakken eieren, falafel of bij de dichtsbijzijnde Ierse pub een 'full fry', dat werk. Je hebt de energie nodig, en vreemd genoeg lijkt juist de vetste hap de maagproblemen van een kater vaak het beste te neutraliseren. Bovendien heb je dan meteen weer een bodem voor vanavond. Verder kan iets suikerrijks helpen tegen de duizeligheid, bijvoorbeeld vruchtenyoghurt of meteen gewoon een mars.

probeer ook nog ff te slapen, of op z'n minst te rusten. soms helpt dat al een hoop. veel plezier vanavond !

Hoop voor je dat het erg druk wordt,zodat je mannetje aan mannetje staat. Dan krijg je de kans niet om onderuit te gaan. Prettige avond!

Nou dat was niet zo slim van je om te gaan feesten en jezelf uitgeputten terwijl een een groot feest op de planning stond hea... Je kan nu wel van alles gaan uitproberen wat toch niet helpt, maar het beste is gewoon slapen en hopen dat je je vanavond beter voelt... En anders heb je je les geleerd voor de volgende keer.

Zou zeggen, probeer al het hier bovengenoemde uit. Als het nog steeds niks is kun je altijd nog je kaartje verkopen. Kun je morgen iets leuks van het geld gaan doen ;)

Misschien ben ik al te laat met deze tip,maar dan is ie goed voor de eventuele volgende katerblunder.Maak een smoothie met veel vers fruit en mix er een paar druppels teunisbloemolie door,drink met kleine slokjes op,het helpt echt!Neem later een grote mok drinkbouillon[lekker zout] om vocht vast te houden en om de dorst daarvan weer te lessen,groene thee is ook een anti-katermiddel.En als je nou weer de Diehard gaat uithangen,wissel de alcohol dan af met gewoon water,dat scheelt de volgende dag een zielig hoopje ellende!Mocht je nog niet weg zijn,veel plezier!!

Een half pakje roomboter naar binnen werken voor zover dat gaat,doet wonderen!

Klinkt lullig, maar gewoon nu weer vreselijk gaan zuipen, hielp mij wel. Ze zeggen weleens, beginnen met waar je mee ge-eindigd bent, maar na een paar borrels kon ik er weer tegenaan. Ben waarschijnlijk te laat met antwoorden en hoop toch dat je er nu staat en geniet!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100