Leuke dingen om te doen met je vriend(je)?

Gewoon thuis, dus geen uitjes. En dan dingen behalve zoenen ;) (wat we trouwens nog niet gedaan hebben, maar dat is niet belangrijk voor deze vraag ;) )

Weet jij het antwoord?

/2500

Schaken. Toegevoegd na 5 minuten: Koop een opblaaszwembadje en zet het in de tuin. Ga dan samen loungen met een glas fris in je hoogsteigen zwembad. Speel twister. Praat met elkaar. Maak samen muziek. Schrijf samen een verhaal. Speel videogames.

Speel een leuk spelletje! Truth or Dare bijvoorbeeld;-)

Een film kijken. Lekker eng, dan kun je tegen hem opkruipen, of romantisch om in de stemming te komen....

Elkaar ontdekken, kan heel spannend en anderzijds ook ontspannend zijn en je steekt er wat van op!

Hier wordt ik zo moe van. Is bijna niet uit te leggen, dit moet je voor kunnen doen.!!

samen huiswerk maken

Muziek luisteren, scrabbellen, mens erger je niet, auto van je moeder wassen, gras maaien, Alles wat je anders alleen doet kun je ook samen doen.

der untergang kijken en proberen ook zo te acteren Das is toch mein Will Das ist ein befehl etc

samen rondneuzen op internet

Doe het 5 vragen spel. Enige regels, stel geen saaie vragen en niet dezelfde vragen. Stel dan omstebeurt een vraag. Zo bijvoorbeeld: Jij: Wat is je favoriete vakantie land? Je vriendje: euhhh, spanje Jij oh wat leuk daar ben ik ook geweest blablabla (je hebt even samen een gesprek en dan is hij Je vriendje: Lekker chillen op het strand of leren surfen? Jij, lekker bakken in de zon Je vriendje haha luie donder, en dan ben jij weer Als je je gaat vervelen dan ga je samen wat eten maken of een taart bakken. Iets samen creeeren en er dan van genieten is heel leuk en romantisch.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100