Wie kent er anti stress tips ?

Toegevoegd na 20 uur:
ik heb stress voor examens !

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ligt er aan waar die stress vandaan komt. Is het langdurig, ben je overspannen en bezig flink overspannen te raken? Of is het de zenuwen voor examens of iets dergelijks. Daar is een groot verschil tussen. * eet gezond en sport. * Geen koffie, sigaretten, alcohol en slaapmiddelen. Het zijn populaire middeltjes om je minder gestrest te voelen. Maar jammer genoeg werken ze niet. Uiteindelijk zorgen stoffen als nicotine en cafeïne in tabak en koffie ervoor dat je lichaam nog meer spanning voelt. Alcohol en slaapmiddelen helpen je inslapen, maar je krijgt minder gezonde slaap. Terwijl je dit nodig hebt om alle indrukken van de dag te verwerken. * Als je het te druk hebt, schap dan activiteiten. * Praat met anderen. * Leer "nee" te zeggen. * Zoek afleiding. Ga dingen doen die je leuk vind. Ontspan: maakt niet uit hoe. Voor de een is dat een boek lezen, voor de ander een hobby of een wandeling.

een heet bad met lavendelolie. wijntje of verse jus mee, tijdschrift erbij, mmmm.

Op deze website staan een zeer aantal zeer nuttige tips! Succes!

Anti Stress Tips 1. Richt je op je doel i.p.v. op je probleem 2. Maak een stappenplan op weg naar je doel 3. Stel haalbare doelen voor jezelf en je omgeving 4. Maak een beeld van je doel 5. Problemen dienen zich aan om je eigen creativiteit te activeren 6. Falen bestaat niet, er is alleen feed-back 7. Laat jezelf toe een fout te maken 8. Leer communicatietechnieken 9. Ken je eigen grenzen en hanteer ze 10. Plan elke dag één leuke activiteit voor jezelf.

Bronnen:
http://www.inbalance.be/info.asp?language=...

Potje goede sex, alleen of met zn twee...

Lucht in je agenda.

Ga de natuur in; rustig aan de waterkant zitten en naar de eendjes kijken, of een boswandeling maken. Gewoon genieten en kijken.

Ga hardlopen! Toegevoegd na 45 seconden: Lekker je hoofd leegrennen!

Doe gewoon eens een dagje helemaal NIKS!

Je kledingkast opruimen. stressbal naar de kapper hardlopen fietsen chocola of uitschreeuwen waar niemand is

tot 10 tellen

Voor examenstress kun je Bach rescue druppels kopen bij De Tuinen. Werkt goed! Voor de examens nog een banaan eten remt de zenuwen ook. En zorg dat je goed voorbereid bent, wanneer je zeker van je zaak bent heb je ook minder zenuwen. Succes! Toegevoegd na 14 seconden: http://www.bachrescue.nl/con_rescue_druppels.asp

Koop het boek-EHBS.(Eerste hulp bij stress).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100