Hoe kan ik goed ademen m.b.v. de crocodile breathing methode als ik altijd een verstopte neusgat heb?

Ik ben allergisch voor huisstofmijt en heb daardoor altijd een verstopte neusgat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Danny, dan is het zaak om je verstopte neusgat aan te pakken. Koop een paar uien en leg iedere avond voor het slapen gaan een halve ui op je nachtkastje zo dicht mogelijk bij je hoofd. De volgende morgen is je neus niet meer verstopt! Ja, echt. Dit is een van trucjes die echt werken. Toegevoegd na 11 minuten: Je kunt ook een paar druppels eucalyptusolie op je pyjamashirt doen of een zakdoek en naast je hoofd leggen, tijdens de nacht inhaleer je dit. Overdag kun je het ook toepassen. In de bron nog veel meer tips: https://www.optimalegezondheid.com/de-12-beste-tips-tegen-een-verstopte-neus/

Als huismiddeltjes niet of onvoldoende helpen kan je het beste even naar je huisarts gaan en evt verwijzing naar een KNO-arts. Zeker als je klacht chronisch is. Eenzijdige afsluiting neusgat ( of meestal) komt vaak door kleine ' bouwfout' in je neus en/of bijholtes, vaak een scheef neustussenschotje en eenvoudig ook nog te herstellen via operatie . Of dat nodig is is al vaak op een röntgen foto te zien ( volle bijholte o.a) of via een neus-endoscopie .

Flixonase helpt goed, deze neusdruppels mag je dagelijks gebruiken. Wel alleen op recept te krijgen, via de huisarts of de KNO arts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100