Wat is het ergste virus dat een mens kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ebola.

In principe kan elk virusje je eronder krijgen, als je conditie maar slecht genoeg is. Ik vind het Ebolavirus misschien wel één van de onaangenaamste:

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ebola

Aids.

Alle virussen die tot de dood leiden zijn erg. Ebola schijnt wel de meest heftige reacties te geven. Maar polio bijvoorbeeld is meestal niet dodelijk maar je bent wel je leven lang verlamt.

De gevaarlijkste virussen zijn die van de pokken, het miltvuur (anthrax) en de pest.

Bronnen:
http://www.kennislink.nl/publicaties/biowa...

HIV ook al kunnen ze er tegewoordig je leven wat aangenamer maken het blijft een overdraagbaar virus!

Aids, want daar ga je heel langzaam aan dood. Marburg of Ebola, daar ben je heel snel vanaf. Aids dus.

Het " ik heb nooit genoeg virus" dat in de volksmond hebzucht heet. Dat grijpt als een niets ontziende moordenaar om zich heen en maakt klein, groot, dik, dun, jong, oud, he, ho ,bi, zwart, wit, gelovig, ongelovig, mooi, lelijk, lang, klein, gezond, ongezond tot slachtoffer. En het ergste is.. de slachtoffers beroven, vernederen, vermoorden vervolgens ook nog eens elkaar EN de niet geinfecteerden, op werkelijk mensonterende wijze.

Ik denk dat als je het wereldwijd bekijkt de meeste slachtoffers zijn gevallen door de griep. Maar als je het over virussen hebt waarvan bijna niemand geneest, dan kom je uit op Ebola of het Marburg virus.

Er is een vorm van ebola die ook via delucht overdraagbaar is. Met een kortere incubatietijd en een lagere levenskans bij besmetting.

hyves volges mij iedereen heeft het ik blijf er verre van!!!

Goudkoorts. Heeft in het verleden heel veel dodelijke slachtoffers gemaakt. Het kan ook een ongeneeslijke ziekte zijn...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100