Ik heb wat donkere haartjes boven mijn lip. (waar ook een snor groeit) Hoe krijg ik dit weg? Ik vind het vreselijk!

Toegevoegd na 5 minuten:
hebben jullie vrouwen hier ook last van? en hoe lossen jullie dit op?

Weet jij het antwoord?

/2500

epileren. De schoonheidsspecialiste kan het netjes harsen, maar gewoon epileren kan ook. Beetje bijhouden.

1 x laseren en je bent het voor goed kwijt.

Geen paniek, dat hebben heel veel vrouwen, harsen of epileren is de oplossing.

Je kan de haartjes bleken.. Spul hiervoor vind je in drogisterij of je laat het doen bij schoonheidsspecialist .. Er zijn cremes te koop die het haar verwijderen (Veet voor het gezicht), maar dat kan je huid irriteren.. Scheren is af te raden vanwege stoppeltjes.. Als je donkere haartjes hebt, is de beste manier laser ontharen bij de schoonheidsspecialist.. Je kan eventueel een verwijzing aan je huisarts vragen ivm eventuele gedeeltelijke vergoeding van de behandeling.. En schaam je er vooral niet voor! Veel vrouwen hebben haartjes op de bovenlip, met donker haar heb je de pech dat het zichtbaarder is..

In ieder geval NOOIT! scheren. Ga een keertje naar de schoonheidsspecialiste en laat het harsen. Zij kan je vertellen hoe je het daarna het beste kunt bijhouden. Ze kan je leren om met een pincet te epileren. Ik doe het al 30 jaar! ;)

Gewoon ontharingscreme gebruiken, goed afspoelen met koud water.

Als het er niet zo veel zijn, dan kun je ze voorzichtig er uit trekken met een pincet. Dat voel je wel, maar ze blijven dan ook wel een paar weken weg.

laten bleken is beter want na harsen of uittrekken worden het er alleen maar meer en worden de haren ook wat dikker de schoonheid specialist kan je de beste adviezen geven

In Aziatische landen (en ook oostblok) wordt een methode gebruikt met een touwtje. Pijnloos en doeltreffend. Een bekende van mij uit iran kan dit, zij was daar schoonheidsspecialiste. Geen idee waar jij terecht kunt maar misschien kun je googlen of gewoon rondvragen in je omgeving?

weghalen met een pincet,dan blijft het wel even weg en komt het niet in meervoud terug en ook niet dikker ofzo. Heksenhaar heeft iedere vrouw.. respect voor de vrager!!!

je kan het altijd harsen, het valt wel mee hoeveel pijn het doet, en het blijft een tijdje weg. je haar wordt er niet echt veel donkerder op. je kan natuurlijk ook naar de schoonheidsspecialiste gaan, maar dat is weer duurder.

Epileren (als je tijd hebt), harsen (als je er tegenkan) of gewoon scheren (maar dan wel bijna elke dag). Heb je er echt veel last van, dan kun je inderdaad overwegen ze elektrisch te laten epileren. Na een antal behandelingen is dat definitief, en vrijwel elke schoonheisspecialiste kan het doen. Ik moet er eigenlijk ook eens werk van gaan maken.....ik modder ook maar wat aan met die rotsnor. Okee, het zijn maar vijf,zes haartjes aan elke kant, maar voor mijn gevoel ben ik soms net Tante Es.

Met de pincet weghalen , of met een touw.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100