wat is een mooie spreuk voor een dierbaar persoon die de leeftijd van 30 jaar bereikt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is Heftig Onze lieve............wordt vandaag 30

Hop hop hop, ... Al 30 jaar in galop!

hier een gedichtje ;D Hallo, ik ben en ik word vandaag dertig jaar Mijn familie komt bij elkaar, maar ik voel me zo raar Mijn jeugd is voorgoed voorbij Wat is dit? weer een rimpel erbij Goh, wat voel ik me oud Oud worden is wat me benauwd Ik moet me nu gaan gedragen als een van die middelbaren Hoe kan ik dat in vredesnaam aan mijn jonge acht- en negenentwintigjarige vriend(inn)en verklaren Met overal van die kinderen om je heen Je bent nooit meer eens ergens alleen Als ik nog maar eens één keertje jong kon zijn Dan stopte ik meteen na mijn achttiende met die verjaardagspijn Nee, het leven van een dertigjarige is beslist af te raden Je struikelt continu over de door de establishment gebaande middelbare paden Toegevoegd na 6 minuten: hier spreuken: -30 jaar: Je bent nu ouder dan je ooit bent geweest. Maar nu ben je jonger, dan je ooit zal zijn ! -Ja ja je kunt het niet zien, maar 'Bep' wordt 3 x 10 -`t is raar maar waar, .... 30 jaar ! -Hallo Sarah/Abraham, verlies niet de moed Ook na 50 is `t leven supergoed !

Ja het is echt waar, onze ..... wordt 30 jaar !

Dertig jaar! En hij/zij heeft dat toch maar mooi voor elkaar!

Al ben je nu dertig jaar, en valt het je een beetje zwaar. Je bent nu misschien wat wijzer geworden, en de tijd is voorbij dat je ouders voor je zorgden. Toch blijf je steeds een kind van binnen en wil je nog steeds van anderen winnen Je bent nog altijd jong van hart en begint nu met een nieuwe start Maar bezint voor je begint En weet dat je nog altijd door iedereen word bemint.

*Oh, wat is het leven toch prachtig... over 50 jaar ben je 80!! *Tip Tap Top, de eerste 30 jaar zitten erop! *Nog geen grijs haar, maar al wel 30 jaar. *Zet de botox maar vast klaar, .... 30 jaar. *Het doet ons een deugd .......(naam) begint aan z'n (haar) tweede jeugd. *Iedereen mag het weten (naam) heeft 30 jaar versleten! *Wij hoeven vandaag geen bloemen, we hebben al een oude struik ! Nee het is geen flauwekul, hij (of naam) is officieel een ouwe lul. * Het is met verjaardagen net als met konijnen Het begint met een paar maar voor je het weet ben je de tel kwijt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100