hoe kom ik aan adressen in HOngarije voor tandzorg en plastische chirurgie?

ik heb enkele tanden moeten laten trekken omwille van een infectie. Kronen kosten hier behoorlijk veel geld, implantaten idem. daarom overweeg ik om opnieuw naar Hongarije te gaan, waar ik zo een 20 jaar geleden ook kronen heb laten plaatsen.
Toen werd ik doorverwezen door iemand die het al laten doen had, maar nu zie ik die man niet meer. En ik weet het adres van die tandarts ook niet meer.
Ik zou meteen ook een minilift willen laten uitvoeren.
Ik vind wel veel op internet, maar dat is echt voor de toeristen. Ik zoek eigenlijk een inlandse, zoals degene die mijn kronen gemaakt heeft toen. Die behandelde vooral Hongaarse patiënten, en was niet gericht op toerisme.

Maar hoe vind ik adressen van tandartsen en plastische chirurgen daar, die niet (alleen) op toeristen werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt hiervoor dezelfde weg bewandelen als Hongaren doen, die zoeken op: lista címek fogorvosok voor een tandarts in de buurt. Dan krijg je bijvoorbeeld deze lijst: http://www.budapest.fogorvos-ok.hu/ Idem voor plastisch chirurgen: lista cimek plasztikai sebészek Dan krijg je deze lijst bijvoorbeeld: http://www.kozelben.hu/budapest/plasztikai-sebeszet Klik op "Vertaal deze pagina" voor een Nederlandse vertaling.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100