Werken inloopbaden ook echt?

Werken inloopbaden ook echt ? of is het een soort oplichting van onwetende bejaarden? gaat het niet lekken op ten duur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nadat u het deurtje, met het speciale rubber achter u heeft gesloten laat u het bad vollopen. In de tussentijd wast u uw haar en zeept u uw lichaam in. Daarna kan het echte genieten beginnen. Het speciale rubber zorgt voor een waterdichte afsluiting van het bad. Omdat de deur naar binnen open gaat wordt de deur door het water tegen de sluiting aan gedrukt. Misschien dat het op den duur gaat lekken, op den duur de rubbers vervangen moeten worden, maar ja, op den duur ga je toch ook dood.

Het zou knap stom zijn als dat soort dingen niet degelijk worden gemaakt. Ze zullen echt wel goed zijn, want goedkoop zijn ze niet.

Ze zullen echt wel aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. En zullen in mijn ogen ook niet snel gaan lekken bij gebruik waar ze voor bedoeld zijn.

Het zou op den duur kunnen gaan lekken dat is een ding wat zeker is. De constructie verraad echter wel dat er goed over is nagedacht. Dit soort toepassingen is doorgaans erg betrouwbaar. Dergelijke manieren worden ook wel in de industrie en off-shore toegepast. In ditgeval door de waterdruk zal een eventuele opening automatisch worden gedicht en lekkage tot een minimum beperkt. Wanneer de lekkage wordt geconstateert zal rnog ruim voldoende tijd zijn maatregelen te treffen alvorens er een onwerkbare situatie ontstaat.

Mijn vriendin heeft een inloopbad en het werkt perfect. Het zit heel comfortabel en het lekt nooit. Het blijft grappig en makkelijk dat je het kunt openen en er zo kunt instappen. Mocht je minder "soepel" worden dan is het wat mij betreft een aanrader

ik denk dat het degelijke rubbers zijn die als je ze volgens fabrieksvoorschriften behandeld lang goed zullen blijven na het baden de rubbers drogen en om de zoveel tijd de rubbers behandelen zodat ze soepel blijven en je hebt jarenlang plezier van je dure badkuip

Het werkt, maar er gaat véél meer water in dan in een gewoon bad en het water koelt ook sneller af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100