Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

In basis zijn alle pepers even gezond, zij bevatten vitamine B6, meer vitamine C dan een citroen en magnesium, calcium en ijzer.

De kleur maakt niet zoveel uit, De keuze welke soort en kleur peper gebruikt wordt hangt meer af hoe scherp je het gerecht wilt maken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Thx voor uw reactie.

Andere antwoorden (1)

Een rode peper is het langst gerijpt en smaakt zoeter. En qua vitamines en mineralen bevatten rode pepers meer vitamine A, C en Betacaroteen dan gele of groene pepers. Rode pepers zijn dus feitelijk gezonder bij consumptie van dezelfde hoeveelheden dan groene of gele.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing