Wat is de meest voorkomende natuurlijke dood?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hartstilstand.

Kanker is de meest voorkomende doods oorzaak

Bronnen:
http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/gezond...

Ouderdom. Als het lichaam op is, versleten. Heel vaakt blijkt daar dan bij oude mensen een vorm van kanker te zitten, die bij leven niet eens geconstateerd is. Wat dan precies de doodsoorzaak is, de kanker of een andere reden dat doet er dan niet zo toe. Citaat: De Wet op de lijkbezorging bevat geen definitie van een natuurlijke dood. Er is bij de geneeskundige inspectie voor de volksgezondheid wel een definitie in omloop, waarbij een `natuurlijke dood` is: `ieder overlijden dat het gevolg is van uitsluitend een spontane ziekte of ouderdom`. Dat is waarschijnlijk de definitie die u bedoelt. De elementen `uitsluitend` en `spontaan` zijn daarin hard. Keihard zelfs. Niet uitsluitend en niet spontaan is geen natuurlijke dood`. Als er twijfel is of zelfs twijfel mogelijk is, is het voor de wet een niet-natuurlijke dood. mr W.G.H.M. van der Putten 18 november 2000

Bronnen:
http://www.uitvaart.nl/?s_page_id=68&scat=...

Gebrek aan asem. Daar ging vroeger iedereen aan dood.

De natuurlijkste dood is als je tijdens het slaapen gaat sterven. Dat betekent als je slaapt dat je hart dan in eens stil blifft staan en je niet meer wakker wordt, omdat je dan dood bent.

1 kanker 2 hartaanval 3 ouderdom

Nou...dat is bijna uitgestorven. Een ,natuurlijke, dood. Dus gewoon van ouderdom, zou ik zeggen. Dat betekent het voor mij althans...natuurlijke dood. Zonder een ziekte. Tegenwoordig loop je meer risico om op een NIET natuurlijke manier dood te gaan. Jong en oud, man en vrouw, kind en dier, homo en hetero, het maakt allemaal niets uit...1 gestoorde gek op straat of 1 met verlof...en je kan de volgende zijn. Elke dag valt er een dode hier in Nederland, door geweld om het leven gekomen. Dat was 30 jaar geleden toch echt niet. Groetjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100