Waarom worden mensen steeds langer?

vroeger waren mensen veel korter.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet alleen omdat de voeding die we eten steeds beter wordt maar ook omdat we vlees eten van vee dat veel groeihormonen heeft toegediend gekregen. Daarom worden bijv mensen in China nu pas groter; omdat daar pas sinds een paar jaar welvaart is en mensen meer geld hebben om vlees te eten.

Mensen worden steeds langer omdat we steeds betere voeding krijgen. We weten meer, we hebben een enorme welvaart, en dat bij elkaar maakt dat de groei telkens minder geremd wordt.

Omdat de schappen in de supermarkt steeds hoger worden!

Sinds de tweede wereldoorlog is de groei enorm toegenomen... Oorzaken: Goede voeding, minder zwaar werk, betere gezondheidszorg (ook de uitvinding van de antibiotica), waardoor minder ziektes, kortom gunstigere omstandigheden om te groeien...

Klopt het ten eerste wel dat mensen steeds langer worden? waar is dat op gebaseerd? Een optie is dat steeds meer kleine mensen kinderen maken met lange mensen. Dit kind krijgt dan de genen van beide ouders mee en zal over het algemeen langer zijn dan de ouder die het kortst is.

Veel betere leefomstandigheden,beter en meer voedsel zijn daar debet aan.

Dat komt door al die hormonen in ons vlees. Vrouwen hebben ook veel grotere borsten en zijn veel jonger geslachtsrijp. Dat komt door de hormonen die in de dieren worden gespoten.

En we liggen langer languit en hebben minder zwaar werk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100