Waar krijg jij hoofdpijn van?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

van al die lutsers in den haag

Van het wonen vlak bij een hoogspanningskabel... Gelukkig al 18 jaar niet meer het geval...

Van mensen die denken dat ze het van het zijn. Van mensen die in mijn dichte omgeving komen te overlijden. Dat ik slecht geslapen heb. En van te veel wijn.

Echte boter

Na een avond uitgaan

Mijn moeder ;)

Te weinig drinken, water dan Te veel drinken, alcohol Te weinig slaap Buren die om 9 uur smorgens de badkamer gaan uitbreken Mensen die van een mug een olifant maken en gewoon op zoek zijn naar iets om over te zeuren/ruzien

Als ik heel goed en diep slaap wordt ik wakker met twee nekspieren als stalen kabels, die een stevige hoofdpijn veroorzaken.

Ik weet alleen waar vrouwen hoofdpijn van krijgen, mag dat ook?

Rap musak.

ontzettend veel gezeur aan mijn hoofd door mijn omgeving.

Van taalfouten (...) van egoïsten, van mensen die alles denken beter te weten, van mensen die niet openstaan voor de mening van een ander, die geen respect voor een ander hebben, van 'ego-trippers,' van arrogante mensen, van vandalen, van... Nee, ik laat het hier maar bij :-(

gebrek aan slaap ;-)

Van te vast slapen. Dan word ik met een enorme hoofdpijn wakker, die gelukkig wel meestal binnen een kwartiertje over is.

van politici

Als ik te weinig heb geslapen of gewoon moe ben, als ik te weinig heb gedronken (water etc), als ik te lang in een benauwde/warme ruimte ben, van stress en piekeren.

mijn irritante zusje! ze schreeuwt alleen maar en dan heeft ze ook nog zoon hoge schelle stem! daar krijg je pas hoofdpijn van!

Ha, die HijDieNietsWeet; Van de schrille fluittoon die ik al bijna drie jaar in mijn linker oor heb zitten.