Op wat voor plaatsen m.u.v. de kroeg ontstaan het snelst relaties?

Vriendschappelijke- en liefdesrelaties.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat inderdaad het werk en school goede plaatsen zijn. Op vakantie ontstaat ook snel een relatie, en tegenwoordig op internet ook . Fijn weekend Leonard

Op de werkvloer, ik ben een levend bewijs! Toegevoegd na 40 seconden: Liefde, al 35 jaar.

Op school, en op de werkvloer. In feite elke plaats waar het er niet van afhangt hoe de eerste indruk is, maar waar je door langer met elkaar door te brengen kunt laten zien wie je werkelijk bent.

Misschien in het (openbaar)toilet van je vorige vraag.

Bij sportclubs/in sportscholen worden ook heel makkelijk contacten gelegd

Het merendeel van de relaties ontstaat op school, de werkvloer of in het verenigingsleven. Verjaardagsfeestjes en bruiloften zijn eveneens een broedplaats voor romantiek. Natuurlijk mogen we het uitgaansleven niet vergeten. Men leert elkaar kennen door een ongedwongen praatje of door tussenkomst van een “bemiddelaar”. De postiljon d’amour kan een vriend, een kennis of een familielid zijn. Het verschil tussen gericht op zoek gaan via het Internet en de min of meer toevallige kennismaking is groot. Omdat je geen enkel idee hebt wie er voor je staat, kijk je neutraal tegen die persoon aan. Het avontuur begint dan met de verkenningstocht naar de eigenschappen van die ander.

In het verenigingsleven ook. Sportclubs met een eigen bar. Jongerenkoren. Jongerenreizen

Het hangt ervan wat voor soort relatie. Voor mannen en vrouwen is het ook verschillend. Vrouwen hebben sowieso hogere eisen dan mannen. Als een vrouw op zoek gaat naar een langere termijn relatie, dan zal ze haar eisen iets laten zakken. Bij een kortere termijn relatie zal ze de eisen zelfs nog meer verhogen. Bij mannen is het omgekeerd. Als zij op zoek gaan naar een langere termijn relatie zullen ze hun eisen verhogen, maar voor kortere termijn relaties zullen ze hun eisen juist verlagen. De plaats waar relaties ontstaan is hiermee in overeenstemming. Als man is het een beter idee om een vrouw aan te spreken in bijv. een bibliotheek dan een kroeg, om de eenvoudige reden dat een bibliotheek een plaats is waar een vrouw serieuze mannen zal tegenkomen, terwijl dit voor een kroeg andersom is.

ik denk dat op internet het snelst "relaties" ontstaan. Via msn of andere chat programma´s.

Internet

Op school, op het werk, bij verenigingen, op internet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100