Welke zorgverzekering in Nederland is in prijs/kwaliteit-verhouding het best?

Ik wil graag een zorgverzekering nemen nu ik in Nederland ben gaan wonen, maar weet niet welke te kiezen. Ik wil graag mijn gebit kunnen in orde houden (en eventueel de ontbrekende tanden laten aanvullen) en verder verzekerd zijn voor essentiële gezondheidszaken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste kun je zelf even vergelijken op http://www.independer.nl/zorgverzekering/intro.aspx De basisverzekeringen zijn in principe overal hetzelfde,maar er zijn hiernaast aanvullende verzekeringen waaronder ook tandartsverzekeringen en ook hier zijn verschillen in van wat een zorgverzekeraar aanbiedt en welk pakket jij het beste vindt. Dit is allemaal na te kijken in de polisvoorwaarden die ook per verzekering verschillend is dus echt een antwoord geven welke de beste is kan eigenlijk niet want de één wil dit en de ander vindt een bepaald pakket niet nodig.

U moet wel in het achterhoofd houden dat Achmea 77% van de aandelen van Independer heeft (zie 1e bron). Wellicht is het beter om dan naar een andere vergelijkingssite te gaan. Toegevoegd na 2 minuten: Zie een voorbeeld hiervan in de 2e bron. Als u weinig zorg denkt nodig te hebben en wat geld achter de hand zou hebben om een hoog eigen risico te kunnen opvangen, dan zou ik een verzekering met een hoog eigen risico adviseren. Deze zijn goedkoper dan verzekeringen met een laag eigen risico, maar je betaald wel meer eigen risico op het moment dat je zorg nodig hebt.

Bronnen:
http://amweb.nl/branche-724322/independer-...
http://www.101vergelijken.nl/zorgverzekering.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100