Wat is Sensi-therapie?

Ik heb dinsdag een afspraak met een sensi-therapeut. Ik heb het één en ander gelezen maar wil graag in een korte omschrijving weten wat het precies inhoudt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is een verzameling van allerlei alternatieve therapieën bijelkaar. De sensitherapeut 'voelt' met een biosensor wat voor klachten je hebt en welke behandeling daarbij het beste past. Dat kan zijn van drukpuntmassage tot remedies, edelsteentherapie, holistic pulsing enz. Wees wel voorzichtig, sensitherapie is geen wondermiddel! Bovendien zijn de therapeuten slecht opgeleid en sommigen doen maar wat.

Sensi-therapie is zo groots, dat het niet beknopt uit te leggen valt. kijk hier eens daar staat zo ontzettend veel! http://sensitherapie.startkabel.nl/

een alternatieve therapie kijk ook eens hier http://www.onder-handen.nl/index.php?paginaid=10 en kijk vooral of het 'klikt' tussen jou en de therapeut. als je regulier niet echt meer wat kunt halen is dit het proberen waard. wees alert, en voel goed of dit iets is waar jij verder mee kunt. hopelijk wordt het vergoed uit je aanvullende pakket.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100