Weet iemand een goede remedie tegen opvliegers ?

Het mooie weer komt er aan, dan heb ik er meer last van

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Even naar je huisarts gaan en vragen of je in aanmerking komt voor Femoston 2/10 of misschien lichter met een continu afgifte 1/5. Bijgevoegd de bijsluiter op link http://www.exmedica.nl/geneesmiddel/femoston Mijn vrouw gebruikt het en had erg last van opvliegers/ overgang verschijnselen en met dit medicijn is dat een stuk minder geworden. Maar zoals gezegd altijd eerst je arts raadplegen succes Toegevoegd na 4 minuten: betere link, zie dat de eerste verlangt dat je een .pdf naar je computer download. http://www.consumed.nl/medicijnen/3626/Femoston%C2%AE_Continu Toegevoegd na 9 minuten: Ga nog een keer bewerken :) Ymea is een over the counter preparaat welke te koop is in verschillende doses. http://www.ymea.nl/

eau de colognedoekjes, daar zit alcohol in, dat koelt bij verdamping lekker af. droogt wel uit, dus compenseren met een lekkere creme.

iets van dr vogel misschien, famosan zelf heb ik ook nogal last van opvliegers en kleed me dan ook aan in laagjes zodat ik wat uit kan trekken

Mijn vrouw had er ook zo verschrikkelijk veel last van. Sinds ze de pil is gaan slikken, gaat het weer uitstekend met haar. Ze is weer heel stabiel en rustig. Ik weet niet of het bij jou werkt, maar bij haar wel.

Je kan het ook met kruiden proberen als je geen medicijnen met hormonen wilt slikken. Ik vond dit stukje: Tegen opvliegers: - Munt is bekend om zijn verkoelende effect, dus doe waar het even kan verse munt door salades. Drink pepermuntthee of doe wat etherische pepermuntolie in het badwater. - Salie staat bekend als het kruid van de ouderdom. Maak een versterkende saliewijn van een handvol vers salieblad dat u minstens twee weken in een fles goede witte wijn laat trekken. Zoet hem met honig en laat hem nog een week staan. Zeef de wijn door een doek en giet hem in flessen. Een glas voor de lunch en het avondeten werkt uiterst heilzaam. - Een ander goed tonicum voor de menopauze bestaat uit bladeren van komkomerkruid, citroenmelisse, framboos en weegbree en zuringwortel. Week de kruiden in heet water en drink de vloeistof verspreid over de dag om u helemaal op te peppen. - Selenium, als onderdeel van een goed anti-oxidantensupplement, kan opvliegers en nachtelijk zweten verminderen, net als vitamine C. Succes, het lijkt me het proberen waard!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100