Kind op gezicht gevallen gaat het litteken nog weg?

Mijn zoontje is voor 2 maand geleden van zijn fiets gevallen op zijn voorhoofd. De kortst is er een paar weken vanaf maar de huid eronder blijft roodachtig van kleur. Trekt dit nog weg? Is littekenzalf nog zinvol?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit gaat zeker nog weg, bij de een duurt het alleen wat langer dan bij de ander. Denk alleen niet dat littekenzalf nu nog veel baat heeft, maar het zal zeker ook niet schaden dus proberen kan altijd.

Het verschilt natuurlijk per mens en litteken of het nog wegtrekt, maar van de omschrijving die jij geeft hoogstwaarschijnlijk wel. Ik heb vier weken geleden hetzelfde meegemaakt - de rede van de val is wel anders, maar daar laat ik me verder maar niet over uit - en heb ook last van de rode plekken op m'n hoofd. Nu moet ik wel aangeven dat ik het daarna meerdere keren nog heb opengehaald. Eerder heb ik het ook eens gehad en die zijn ook helemaal weggetrokken. Meestal is het zo dat zolang je geen verhogingen van de huid of putten in de huid ziet het wel weer goed komt. Lekker in de zon laten spelen, goed insmeren, dan kleuren de littekens lekker mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100