Zijn de steunkousen van de Hema geschikt om te dragen op het vliegtuig?

Ik heb geen last van verstopte aders of spataders maar het is eerder ter preventie omdat we toch bijna 10h zullen vliegen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, je kan ze prima gebruiken, ze helpen voor een goede bloedstroom, alleen is het niet per se nodig. Wat beter helpt is om beenoefeningen in het vliegtuig te doen: je voeten draaien bijvoorbeeld. Ook heb je op zo'n lange vlucht vaak een groot vliegtuig, je zult dan via het ene gangpad heen en via het andere terug kunnen lopen om even wat beweging in je benen te krijgen. In de bronvermelding een lijst met tips. Scheelt je toch weer €3,50

Bronnen:
http://www.gezondheidsnet.nl/gezond-op-vak...

Nee, die zijn niet sterk en stevig genoeg. Er zijn bij de drogist speciale reissteunkousen te koop ( in huidkleur en in zwart) die wel heel goed werken. Maar heb je echt spataderen of krijg je snel dikke enkels, dan moet je kousen laten aanpassen en dan is het zinnig even langs de dokter te gaan. Er zijn uiteraard diverse maten maar er zijn ook een aantal categorieën van druk en dat is persoonlijk. Die kousen van de Hema zijn drie keer niks. Heb je snel steunkousen voor op reis nodig dan even naar de drogist of apotheek. Je bent wel snel een paar tientjes kwijt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100