Zal je, als je een kind ziet van de achterkant met de jas aan van je kind,de sjaal en de muts van de jas op, dan denken dat het jouw kind is ?

Ik heb meerdere verhalen gehoord op forums van ouders die zoiets meemaken en bijna het kind meenemen. Het kind gaat wel of niet huilen en krijsen als het gebeurt. Of de verhalen nu echt zijn of niet, ik vraag het me af of het kan gebeuren.

Ook een verhaal van een bijziende moeder zonder bril die een kind ( 3 jaar ) meeneemt omdat deze per ongeluk de jas aan heeft van haar dochter.( na een uitstapje naar een overdekte speeltuin met de KDV ) Het regende die dag en daarom had de moeder haar bril niet op en had ze haast. Ze doet het kind een regenponcho aan, doet haar op het zitje van de fiets, riempjes om en fiets naar huis toe. Het kind was volgens haar wel rustig. Pas thuis onder de carport ondekt ze verwisseling.

Ik denk dat kan toch niet of wel.

Toegevoegd na 2 minuten:
De jas waarvan het kindje was, zat op dezelfde KDV en was dezelfde leeftijd, grote en kleur haar. Dit kindje had haar jas per ongeluk aangetrokken maar deze moeder ondekte wel de verwisseling

Toegevoegd na 1 uur:
Ik heb gevonden in deze goede vraag dat lotje31 een vraagt heeft en en een verhaal heeft. Ze vraagt ;

Waarom gaat een kind mee met een vreemde als deze iets lekkers krijgt terwijl deze een goede opvoeding heeft gehad en weet dat het fout is ?

Mijn vraag is hierop op gebaseert, ik kan het echt niet geloven het verhaal.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kijkt toch naar het gezicht van dat kind, even kijken of hij/zij lacht etc. Misschien kon die bijziende moeder dat niet zien, maar ik kan het me alsnog niet voorstellen. En bij niet bijziende mensen al heeelemaal niet! Ik heb nog nooit iemand gezien die een kindje van de achterkant optilde, onder zijn arm mee nam en niet even keek of het wel zijn kind zou zijn. Om even mijn punt nog duidelijker te maken: Ik kan het me echt! niet voorstellen..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100