is veel afvallen wel gezond?

zoals de helft van je oorspronkelijke gewicht afvallen.

Toegevoegd na 5 minuten:
van 150 naar 75 kilo

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mensen met overgewicht hebben doorgaans een vette lever. In het vet in de lever worden afvalstoffen opgeslagen. Wanneer je te snel te veel gewicht verliest komen te snel te veel afvalstoffen vrij met alle gevolgen van dien. Hoofdpijn, gewrichtspijnen, allergische reacties, slecht humeur enz. Zoals hierboven ook is aangegeven is het beter om heel langzaam en onder begeleiding af te vallen.

Dat ligt er helemaal aan wat je startgewicht is en hoe je afvalt. Als je nu 200 kilo bent, en je verliest de helft onder deskundige begeleiding, dan ben je na afloop een stuk gezonder met veel betere vooruitzichten voor een langer leven. Toegevoegd na 6 minuten: Toegevoegd na 2 minuten: Van 150 kilo naar 75 ook, met in acht name van de genoemde begeleiding.

Om heel snel zo ontzettend veel kilo's afvallen is absoluut niet gezond. Als het verantwoord gaat en je de benodigde voedingsstoffen binnen krijgt en erbij sport zodat het geleidelijk gaat dan is het geen probleem mits de kilo's bij je lengte en leeftijd horen. En praat dan nu ook over echt overgewicht. En niet iemand die 80 kilo weegt naar de 40 kilo gaat. Neem ook aan dat er geen ziekte in het spel is. Want anders is naar de huisarts gaan het juiste advies.

Hangt er van af hoe je afvalt. Afvallen is gezond, maar wel op de goede manieren. Zoals onder begeleiding...

Ja, dat is gezond. Als het maar niet al te snel gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100