Hoe krijg je een strakker lichaam?

Ik heb veel informatie gezocht maar ik kan nergens duidelijke informatie krijgen omdat het overal anders staat. Ik ben 16 jaar en ben gewoon slank. Ik wil ook niet afvallen of ook niet dikker worden maar een strakker lichaam en zoek vooral thuis-oefeningen om mijn kuiten te trainen zodat ze slanker worden en goede thuis-oefeningen voor mijn billen (Om je kont te liften, ik heb namelijk een hele hangende kont, waardoor het lijkt alsof hij heel lang is en ik heb dus in een broek een hele rare kont en ik voel me er echt kut bij vooral omdat ik nog zo jong ben). Kan iemand mij daarbij helpen?

En als ik dus oefeningen wil doen voor mijn kont, dan verbrand ik vet, maar dan wordt die toch juist kleiner in plaats van ronder, steviger en groter? Want ik wil geen kleinere kont krijgen..

Weet jij het antwoord?

/2500

Krachttraining, goede voeding en je vetpercentage verlagen. Dat helpt allemaal voor een strakker lichaam. Oefeningen thuis doen kan wel, maar voor je billen te trainen kun je beter met gewichten bezig, dingen als barbell squats en deadlifts zijn heel goed voor je kuiten en billen.

ga met je tenen op de trap staan, dan op je tenen staan en weer laten zakken, dan weer op je tenen staan en weer laten zakken. heel goed voor je kuiten ;) squatten werkt ook goed, probeer de 30-day-challenge. kun je via google zo vinden. elke dag een aantal oefeningen en het is zo geregeld;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100