Is het mogelijk jezelf een andere lach aan te leren?

Lachen is een soort van reflex en iedereen heeft een ander 'lachgeluid'. Kun je jezelf een ander lachgeluid aanleren, bijvoorbeeld een schaterlach? Maar dat dit nog wel natuurlijk overkomt en je niet zo'n geforceerde lach krijgt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk het niet. Als er een grapje gemaakt wordt die je niet zo geweldig vindt kun je je lach best beinvloeden. Maar als je iets echt zo hilarisch vindt dat je ogen ervan gaan tranen is de echte lach niet te verbergen denk ik, dit merk ik ook aan mijn eigen echte lach, die is niet om aan te horen! WHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIII!

Jouw lach is jouw emotie van vreugde en blijheid. Aan jouw lach, word je herkend. Waarom zou je anders willen lachen dan je NU al lacht? Niemand herkend je dan meer aan jouw persoonlijke unieke lach. Maar het lijkt me mogenlijk om een andere lach aan te leren. Maar in zo'n geforceerde lach word je niet meer herkend! Wees jezelf en lach zoals je "gebekt" bent.

Nee dan ben je zelf niet meer je lach is je persoonlijkheid dit hoort bij je

Ik denk het wel vorig jaar zat ik 4 maanden intern op stage met mensen die ik eerst niet kennen en op een gegevenoment lachten we allemaal als de zelfde rare lach die een meisje had.

Ja, je kunt jezelf een andere lach aanleren, maar die zal onnatuurlijk klinken. Je lach hoort bij je, bij je persoonlijkheid. Je lach ontwikkelt zich al van kleins af aan. Je moet je nooit schamen voor je lach, want iemand die echt lacht heeft plezier van binnenuit, en dat straal je uit. Daarmee kun je anderen aansteken, en dan zal niemand vallen over jouw manier van lachen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100