leraar heeft me aangeraakt, wat kan ik doen?

Ik moest op de gang staan (2 dagen geleden), die gang was helemaal leeg. Toen kwam er een leraar aan (waar ik ook les van heb), hij ging op mijn tenen staan en raakte met zijn handen mijn haar aan (vooral de puntjes) en toen raakte hij mijn borsten aan terwijl hij aan mijn haar trok. Ik weet niet of dat borsten aanraken perongeluk ging, zelf denk ik van niet. Er gaan al verhalen over hem rond door de school, dat het een viespeuk is enz. Ik zat zelf te denken naar de congierge te gaan en de camerabeelden terug te vragen, aangezien ik niet altijd word geloofd. Dat ik nooit word geloofd komt doordat ik al wat problemen heb met school. Maar wat vinden jullie dat ik kan doen?

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik moet ook een proefwerk bij hem gaan inhalen, maar ik wil niet echt meer naar hem toe. Ik sta er ook niet zo goed voor met mijn cijfers en het is dus belangrijk dat ik dat proefwerk dus eigenlijk wel maak.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gelijk melden aan: 1. Je ouders (immers, zij zijn verantwoordelijk van/om jou) 2. De directeur van je school Ik heb medelijden met je.... walgelijk zeg...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100