leraar heeft me aangeraakt, wat kan ik doen?

Ik moest op de gang staan (2 dagen geleden), die gang was helemaal leeg. Toen kwam er een leraar aan (waar ik ook les van heb), hij ging op mijn tenen staan en raakte met zijn handen mijn haar aan (vooral de puntjes) en toen raakte hij mijn borsten aan terwijl hij aan mijn haar trok. Ik weet niet of dat borsten aanraken perongeluk ging, zelf denk ik van niet. Er gaan al verhalen over hem rond door de school, dat het een viespeuk is enz. Ik zat zelf te denken naar de congierge te gaan en de camerabeelden terug te vragen, aangezien ik niet altijd word geloofd. Dat ik nooit word geloofd komt doordat ik al wat problemen heb met school. Maar wat vinden jullie dat ik kan doen?

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik moet ook een proefwerk bij hem gaan inhalen, maar ik wil niet echt meer naar hem toe. Ik sta er ook niet zo goed voor met mijn cijfers en het is dus belangrijk dat ik dat proefwerk dus eigenlijk wel maak.

Weet jij het antwoord?

/2500

Woow, erg ikzelf ben dit nog nooit overkomen, maar ik heb wel begrip voor de situatie!!!! ikzelf -> als jongen zou naar mijn ouders gaan en zeggen wat er is gebeurd!!!!!! maar als je dat niet aan durft zou ik het met je vriendinnen overleggen! Heel veel strekte later

Zo snel mogelijk naar de hoogste leidinggevende van de school, je ouders en de politie stappen. School moet een plek zijn die veilig is voor leerlingen en anderen en dat mag niet teniet gedaan worden door zo'n viespeuk. Totdat dit allemaal is opgelost, dat proefwerk weigeren te maken bij de betreffende docent.

Gelijk melden aan: 1. Je ouders (immers, zij zijn verantwoordelijk van/om jou) 2. De directeur van je school Ik heb medelijden met je.... walgelijk zeg...

Meis, het is heel naar dát er iets gebeurd is, maar je moet nu eerst in actie komen! Als je het moeilijk vindt om het aan je ouders te vertellen, is er misschien een tante of oudere vriendin waar je het wel aan durft te vertellen? of een schooldecaan / vertrouwenspersoon? Vertel het in ieder geval aan minstens 2 verschillende mensen en aan de politie. Ga met iemand die jij vertrouwd daar naar toe en vertel alles wat er gebeurd is. Dat proefwerk bij die docent dat moet maar wachten voorlopig, dat heeft echt geen haast... Toegevoegd na 8 minuten: Je zegt : "Dat ik nooit word geloofd komt doordat ik al wat problemen heb met school." Daarom moet je het aan minstens 2 verschillende mensen vertellen èn aan de politie! Zodat er geen twijfel is over wat jij hebt verteld/wat er gebeurd is. Degene aan wie je het verteld zal wel het wel regelen v.w.b. de camerabeelden van de portier.

Ten eerste moet je niet bang worden van die man. Als je bang bent heeft hij je in je macht en dat verdient hij niet. Verder zou ik het zeker aan de schoolleiding vertellen en ook aan je vriendinnen en als het even kan ook aan je ouders. Als hij het toch weer probeert grijp hem dan eens flink in zijn kruis als je dat durft. Je bent echt niet de enige, dat schreef je zelf ook al, die hiermee te maken krijgt. Meer dan 40 jaar geleden was er op mijn school ook al een leraar op school die zijn handjes niet thuis kon houden.

Ik zou even wachten en als het nog eens gebeurt meteen aangeven of tegen de directeur zeggen

ach wat erg dat je denkt dat je misschien niet geloofd wordt! Ga dan ZO GAUW MOGELIJK naar de directeur en eis (samen met je ouders, mentor, vriendinnen) de camerabeelden. School mag die beeden namelijk maar 2 weken bewaren. Na 2 weken worden ze verplicht vernietigd i.v.m. de wet op de privacy. Zet door!!! Ook voor je eigen gevoel, en ook voor alle andere meisjes op je school. Sterkte!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100