Is er iemand die ervaring heeft met het moeten opdrinken van 2 liter Moviprep?

Binnenkort moet ik 2 liter Moviprep plus 1 liter heldere vloeistof gaan drinken binnen een tijdsbestek van drie uur (tussen 18.00 uur en 21.00 uur). Aangezien dat neerkomt op een liter vocht per uur en Moviprep een laxerend middel is, verwacht ik dat ik heel wat tijd door zal brengen op het toilet.

Wat kan ik hier van verwachten? Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben?

Ik hoop namelijk niet dat ik tot de volgende ochtend met regelmaat naar het toilet zou moeten hollen en totaal geen nachtrust zal hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik lees hier: "Prima middel, werkt goed. Smaak is vies. Tip: aanlengen met heldere vruchtensap als appelsap of dubbel fris. Zet altijd een glas met sap naast je neer als je moviprep neemt. Drink het glas in een teug leeg en drink daarna wat van het gewone sap. Houdt dat even in je mond, dan valt de nasmaak wel mee. Schaf van te voren vochtig toiletpapier en vaseline aan! Ik had na 1 dag al een flinke schrale anus en had bovenstaande niet in huis. Gelukkig was mijn vriend zo lief om dit voor me te gaan halen. Begin gewoon gelijk met het gebruik van vochtig toiletpapier. Dat scheelt denk ik een hoop!" Sterkte!

Bronnen:
http://www.mijnmedicijn.nl/darmproblemen-v...

k weet waarschijnlijk van de hoed en de rand. Doe precies wat de dokter heeft voorgeschreven, want anders loop je niet helemaal leeg. Het valt allemaal reuze mee. Maar als je eigenwijs bent en je ligt in je roesje op de tafel en je bent niet helemaal leeg, dan heb je een boze internist. Dat overkwam mij tenminste, nadat ik mij door omstandigheden niet geheel aan de gegeven regels kon houden. 2 liter drinken is een hoop, maar het effect is niet dat je de ‘racekak’ krijgt. Was het maar waar, b.t.w.. Toegevoegd na 3 uur: PS Het is niet zo vies als antwoordman schrijft. Een beetje held neemt het zo in :-)))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100