Welk shampoo is goed te gebruiken tegen haaruitval?

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.deonlinedrogist.nl/vichy-dercos-antiroos-versterkende-shampoo-tegen-haaruitval-p-9070.html deze shampoo help tegen haaruitval hopelijk helpt het ook goed bij jou gr

Ik gebruik de serie tegen haaruitval van Kérastase (shampo, insmeerlotion, en 2 x per jaar een ampullenkuur). Ik koop de producten bij mijn kapper, en gebruik ze nu zo'n 5 jaar. Ben er erg tevreden over : 5 jaar geleden door absurd veel stress was ik erg uitgedund bovenop m'n hoofd, en het is welliswaar niet terug-naar-af, maar heilig in vergelijking met hoe het was.

Volgens mij kun je beter een huidarts raadplegen wanneer je er veel last van hebt. Goede voeding lijkt mij erg belangrijk! Misschien kun je op onderstaand elink iets vinden, het lijkt mij dat er een oorzaak voor kan zijn. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/20083-haaruitval-door-verkeerde-voeding.html Toegevoegd na 2 minuten: Misschien ook zinvol om er even naar te kijken. http://nl.mixednews.net/2009/07/15/oorzaken-van-haar-dunner-haaruitval-als-gevolg-van-vitamine-tekort/

ik heb teer shampoo gebruikt.die is zwart van kleur maar niet op je haar. verkrijgbaar bij apoteek en drogist.of anders moet je zink pillen nemen ook bij apoteek genoemd :de k.pil helpt echt!!

Babyshampo van zwitsal en niet te warm douchen. Ja haar goed en voorzichtig droogmaken en niet met je natte kop direct naar buiten gaan als het zo koud is. Dat heeft mijn kapper geadviseerd. Maar ja ik wordt al iets ouder en ik denk dat je tegen ouderdomskaalheid niet echt een goed middeltje kan vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100