ik heb harde lenzen en gebruik make-up oogpotlood dat krijg ik er moeilijk af heeft iemend hier ervaring mee welke er wel makkelijk afgaat?

make-up en lenzen (hard)

Weet jij het antwoord?

/2500

Zelf gebruik ik zachte lenzen (zit ook veel comfortabeler!). Als er oogpotlood of eyeliner op mijn lenzen komt krijg ik dit er altijd heel gemakkelijk af. Ik gebruik oogpotlood van Lancome en eyeliner meestal gewoon van de Hema. Natuurlijk is het ook niet de bedoeling dat er elke keer oogpotlood op je lenzen zit. Dit kan ontstekingen veroorzaken. Het beste is als je dat kan voorkomen, bijvoorbeeld door altijd je lenzen in te zetten vóór je make up opdoet en door geen oogpotlood in het binnenste van je wimpperrandje te doen.

Ik heb die vraag destijds gesteld bij de opticien die mijn lenzen had aangemeten. Hij verkocht ook oogpotloden. Maar indien niet, weten ze misschien daar wel welk merk het beste is. Ik ben zelf gestopt met oogmake-up vanwege de vlekken die toch op de lenzen kwamen. Was even wennen dat wel.

Die van Mylene zijn perfect en als je daar niet aan kunt komen van Miss Helen bij de Hema...

Ik gebruik schoonmaakvloeistof met alcohol erin: Miraflow. Daarnaast gebruik ik zacht oogpotlood: H&M met glitters en Bourjois met glitters.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100