Is het verstandig een sport BH de hele dag te dragen, bijv. tijdens het werk?

Gezien mijn werkzaamheden is het dragen van een beugelBH niet verstandig. (draag steek/kogelwerend vest). Ik vraag me af of hiervoor een sport BH de aangewezen BH is om te dragen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een sport Bh zit erg strak, om te zorgen dat er zo min mogelijk beweging plaatsvind tijdens het actief bezig zijn. Ik vind het zelf in elk geal niet prettig zitten, heb wel eens een langere tijd de sportBH aangehad, maar na een tijdje ging de horizontale band die net onder je borsten doorloopt zeer doen en had ik het idee dat ik minder goed adem kon halen. Dit was na iets van 4 uur dragen. Je zou het dus voor jezelf even kunnen uittesten, maar ik denk dat het niet lekker zit, omdat het zo strak is. Dan zou ik eerder gaan kijken voor een normale BH, zonder beugels.

Er is eigenlijk geen reden waarom je een sportBH niet de hele dag zou kunnen dragen. Ik doe het zelf heel vaak omdat ik ze gewoon lekkerder vind zitten dan een beugelBH. Bij het hardlopen of zo hebben de meesten liever een BH die de boel goed op zijn plaats houden, maar er zijn genoeg modellen die iets minder strak zijn en daardoor comfortabeler zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100