Wie heeft ervaring met een snelle schildklier en kruiden hiervoor?

Welke kruiden kunnen de ziekte van graves verlichten cq verdwijnen? En hoe te gebruiken?

Toegevoegd na 37 minuten:
ik heb al een jaar combitherapie gehad en ben er al drie jaar bekend mee. Loop ook bij een internist dus de basiskennis is er al.

Weet jij het antwoord?

/2500

kijk even op deze site van de Nedrlandse vereniging grave patienten Toegevoegd na 27 seconden: deze hebben een forum Toegevoegd na 15 minuten: http://home.planet.nl/~holtj019/NL/Art_Schildklier.html

Bronnen:
http://www.graves-patienten.nl/ned/b02.htm

Ik heb een snelwerkende schildklier gehad maar daar zou ik eerst voor naar de dokter gaan. Ik kreeg er gewoon medicatie voor.

Zou zeker geen kruiden gebruiken voor de werking van je schildklier. Heb zelf een te traag werkende schildklier waar ik medicatie voor heb. De schildklier is oa een schakel tussen vele hormonale processen in je lichaam waardoor een niet goed functionerende schildklier veel gevolgen kan hebben. Een te snel werkende schildklier jaagt je hele systeem op. Behalve gezond leven en eten wat voor iedereen geld, zou ik verder naar een arts gaan voor medicatie. Toegevoegd na 33 minuten: misschien heb je hier wat aan zie link Toegevoegd na 38 minuten: Nog wat gevonden: Natuurlijke middelen en Supplementen Hyperthyreoïdie Voorbeelden van natuurlijke middelen, homeopathische middelen en supplementen, speciaal op hyperthyreoïdie afgestemd zijn o.a: ■Lycopus europaeus ■Lycopus virginicus van A. Vogel ■Lycopus (176) van Hofman ■Neurocrien (273) van Bloem Ook heeft Siberische Ginseng (Eleutherococcus) een gunstige werking, zie Gezonde Kruiden Naast (samen met) deze middelen blijken o.a. supplementen als Selenium, Zink, Omega vetzuren en Anti-oxidanten een heilzame werking te hebben. Zie voor een uitgebreide uiteenzetting over geschikte middelen en supplementen bij schildklierproblemen ■Schildklier Problemen Middelen & Tips ■Hormonen - Hormoonproblemen Het beste is natuurlijk om de keuze voor en inname van middelen in overleg met de huisarts te doen (met name bij zwangerschap en borstvoeding).

Bronnen:
http://home.planet.nl/~holtj019/NL/Art_Sch...
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/divers...

Een manier om het bestaan voor je te verlichten is de algehele energie doorstroming van je lichaam te verbeteren. Zoek het in yoga of tai-chi of Qi-gong. Deze bewegings oefeningen schaden je in ieder geval niet. Ik weet niet of het helpt tegen de ziekte, maar het zal wel een algemeen gevoel van beter in je lichaam zitten veroorzaken, een groter welbehagen. En met Chi neng Qi-gong zijn in een ziekenhuis in China bijzondere resultaten geboekt. Dus wat let je, zoek een docent en richt je op een benadering die je lichaam geen kwaad doet. (Hetgeen met verkeerde kruiden echt wel kan). Meld, als je een school zoekt wel even dat je de ziekte hebt, daar kunnen ze dan rekening mee houden, eventueel op in spelen in de lessen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100