De beste neurochirug in belgie?

Ik wil graag weten wie de beste neurochirug is in Belgie.
Dit omdat het hier gaat om een zeer moeilijke operatie in de rug, die veel risico's bevat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Eigenlijk is deze vraag nooit heel juist te beantwoorden ;) Ook neurochirurgen "zijn mensen" en dus feilbaar. Behalve dat hebben de meeste specialisten ook weer een klein deelgebied waar`hun expertises liggen, zoals bv een bepaald deel van de rug/wervelkolom of een specifiekere aandoening of letsel. Tenminste niet zonder nadere uitleg nu eerst bv om wat voor type operatie van (in dit geval) de rug gaat. Puur van naam en via via is het bv Dr van Geneugden. (Dergelijke naam helpt zeker bij hervinden :)) ! Dit vond ik van/over hem: http://nl.medecinbelgique.com/medecin/medecin-vangeneugden-johan-jm-30362.htm. Wellicht kan je dan zelf verder zoeken of proberen bv via een second opinion hem te consulteren? Succes!

Mij werd destijds Dr. Van Schaeybroeck aanbevolen, deze man heeft best wel wat referenties. Hij werkt in het Imelda ziekenhuis te Bonheiden.

Bronnen:
http://www.imelda.be/patienten/Artsen/VanS...

een vriendin van mij is in Brugge geholpen door dokter Staal en dat in samen werk met de verzekering,in holland was ze een beetje uitgedokterd ,ze loopt nu beter als ik

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100