twee jaar na de bevalling en nog steeds vagina raar van kleur. is dit normaal?

Zoals de titel al zegt, ik ben eer jaar terug bevallen van een dochter. Toen zag als aan de binnen kant van mijn schaamlippen er mooi licht roze uit. Nu ziet het er donker roze uit een heb een ader die nu vrij op het oppervlak ligt. Ook is mijn het stukje tussen de anus en vagina opening licht zwart donker bruin van kleur. Ik vraag me af of dit normaal is. Op internet word hier nergens over gesproken dus vandaar de vraag. Alvast bedankt voor je reactie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou zeggen, ga langs je huisarts! Doe kan even alles bekijken en onderzoeken. Liever een keertje teveel dan te weinig word je er een stuk wijzer van en heb je d'r geen zorgen meer over.

Een verkleuring is vrij normaal, ook dat het één en ander er wat anders uitziet. Immers uw vagina is behoorlijk uitgerekt geweest, en niet ieder mens geneest op de zelfde manier. Spataders en aambeien kunnen hier ook uit voortvloeien. Maar als er iets is met uw gezondheid, en dat is een kostbaar goed.....dan kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of een gynaecoloog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100