Welke verslaving is het slechtst voor je lichaam en ga je het snelst dood aan?

M.a.w waar ga je het snelst dood aan? Aan bijvoorbeeld een . cocaineverslaving, heroineverslaving, alcoholverslaving, pillen etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Iemand die me héél dierbaar is al meer dan 30 jaar zwaar verslaafd. Deze persoon spuit ook en doet dit al héél erg lang. Soms denk ik hoe houd zijn lichaam dat vol als spuiten één van de gevaarlijkste vormen is van drugsgebruik. Ik ben dankbaar dat hij nog steeds leeft. Voor ieder mens valt het weer anders denk ik. Spuiten is het slechtst voor je lichaam. Waar ga je het snelst dood aan? dat is voor elk lichaam weer anders.

Eigenlijk kan met al deze zaken het lichaam het nog tientallen jaren uithouden. Verbazingwekkend hoe sterk dat is...

Heroine is mijn eerste ingeving... http://www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezondheid/article/detail/1018677/2009/10/21/Heroine-is-dodelijkste-drug-in-Belgie.dhtml

GHB en heroïne. Toegevoegd na 2 minuten: Oh ja en onderschat alcohol niet, dat is gewoon een harddrug. Toegevoegd na 5 minuten: Ik kan geen reacties meer geven voor vandaag, maar wie zit er consequent te minnen bij iedereen??

de verslaving om jezelf door je hoofd te schieten..gegarandeerd dat je er snel dood aan gaat.

Iemand die me héél dierbaar is al meer dan 30 jaar zwaar verslaafd. Deze persoon spuit ook en doet dit al héél erg lang. Soms denk ik hoe houd zijn lichaam dat vol als spuiten één van de gevaarlijkste vormen is van drugsgebruik en waar je het snelst door dood gaat.... Het snelst ga je dood door spuiten. Dat is één van de gevaarlijkste vormen van drugsgebruik.

Ik vind het een lastige; waarom? Omdat de intensiteit van een verslaving niet genoemd word. Iemand die bijv. verslaafd is, kan heel langzaam opgebouwd worden. Iemand die elke dag 1 pilletje moet hebben, kun je spreken van een verslaving. Immers is een verslaving de drang naar een middel, welke dit dan ook is. Want nu heb je drugsverslavingen genoemd, maar er bestaan natuurlijk nog meer verslavingen, zo ben ik gewichtsconsulent en kom ik veel mensen tegen met een glucoseverslaving. Dit kan heel snel leiden tot enorm overgewicht met als gevolg natuurlijk veel lichamelijk klachten. Maar ook wel eens gedacht aan de andere zijde: anorexia; de drang om te braken; dat kan ook enorm snel gaan. Dus concreet kan ik niet zeggen wat nu erger is. Ik denk dat het afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder stabiliteit van de persoon, de intensiviteit van gebruik en de zwaarte van het middel.

Ik denk dat zulke verslaving juist goed voor je is. Want je wilt namelijk dood als je met zulke verslavingen gemakkelijk kan inlaten. In mijn optiek is de slechtste verslaving, de verslaving waar je het langst mee leeft. Om je het langst mee te kwellen. Dus WC-potjes verzamelen.

Dat is per persoon zo verschillend dat daar niet echt een eenduidig antwoordt op te geven is. Je zou dan van ieder genoemd middel exact de gelijke dosis moeten geven. En die personen zouden dan ook nog nagenoeg dezelfde lichaam kwaliteiten moeten hebben. Het wordt dan een hele studie en ook dat zou nog wel eens verrassende uitslagen kunnen geven. Geen eenduidige antwoordt te geven dus.

Het grootste risico op ongelukken lijkt me te liggen bij een verslaving aan verstikking. Autoerotische asphyxiatie is een heel gevaarlijk spelletje, maar er zijn mensen die verslaafd zijn aan de roes die verstikking in combinatie met seksuele stimulatie schijnt te veroorzaken.

andrenaline verslavende sporten

Wat dacht je van eten en drinken.Sommige mensen eten en drinken zoveel dat ze niet meer kunnen bewegen hus huis niet meer uit kunnen.Deze mensen hebben verzorging nodig omdat ze dat zelf niet meer kunnen. Ik heb het hier over teveel eten, echter te weinig eten is ook niet goed hier gaan helaas ook veel mensen aan dood.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100