mijn vetpercentage is rond de 45 procent. Schildklierhormoon Tyrax 0,15 mg en Furosemide - vochtafdrijving. Hoe gaat mijn vetpercentage omlaag?

Ben bij diëtiste geweest. Bij acupuncturiste. Bij Chinese kruidendokter. Helaas geen resultaat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat voor soort schema heeft de dietiste gegeven? En je verteld er ook niet echt bij wat je op een dag eet en wat je aan beweging en sporten doet. Maar ik kan wel tips geven wat voor veel mensen werkt: Gezond en genoeg eten en voldoende bewegen. Het klinkt heel cliche, maar het is wel hetgene dat werkt. Veel mensen zijn door alle dieten en speciale wonderproducten van tegenwoordig de draad kwijt van wat nu gezond is en wat niet. Als eerste, bereken eerst eens wat je nodig hebt aan energie op een dag: http://www.health-calc.com/diet/energy-expenditure-advanced Vul je gegevens in, en je ziet bovenin een getal verschijnen bij BMR. Nooit onder dit aantal kcal gaan eten, dit heeft je lichaam minstens nodig om te overleven. Nu kun je je activiteiten ingeven door aan de wieltjes te draaien. Nu komt er een 2e getal, TDEE. Dit is wat je nodig hebt voor je dagelijkse bezigheden. Als je gezond wilt afvallen, kun je het beste een klein beetje (200-500 kcal) onder dit TDEE getal gaan zitten. En voor wat je moet eten? Gewoon de schijf van 5: http://www.voedingscentrum.nl/nl/schijf-van-vijf/schijf.aspx Pas de porties aan op de kcal die je nodig hebt, en blijf verder gewoon volkoren brood eten, volle melkproducten, etc. Geen dieet of light producten gebruiken. Liever niet te veel frisdrank en vruchtensappen. (zie reacties voor meer)

Regelmatig eten Gezond eten Sporten elke dag Niet snoepen En blijf actief (ik raad je aan om een personal trainer mee te nemen naar de sportschool en hem een schema voor voeding en training op te stellen.) Daarmee val je goed en verantwoord af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100