Hoe is het mogelijk dat 11 bejaarden in november ziek werden omdat ze Insuline hebben ingespoten gekregen i.p.v. een mexicaanse griep vaccin?

Dit is natuurlijk heel slordig. Zeker gezien het feit dat deze per 10 zitten verpakt. En hoe kan het dan dat ze allemaal het ziekenhuis in moesten. Je geeft ze dan toch direct suiker of een glucose infuus zodat de bloedsuikerspiegel weer op peil komt?
Wat klopt er hier niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vergissen is menselijk... En als ik het goed gezien heb toen, waren het bejaarden... En het is toch een goedje waar je voorzichtig mee moet zijn, want ze moesten opgenomen worden in het ziekenhuis... Dat glucose geven moet je dan wel gecontroleerd doen in een ziekenhuis... Zo simpel is dat nu weer niet, dat je een tegendosis geeft en klaar is kees... Dat blijkt toch wel...

Hoe de verpakking is weet ik niet, maar waar mensen werken worden fouten gemaakt. Je hebt als buitenstaander te weinig informatie over de bejaarden om te kunnen oordelen of ze wel of niet naar het ziekenhuis moeten. Ze hadden misschien, of eigenlijk wel redelijk waarschijnlijk ,vanwege hun leeftijd, nog andere kachten, zoals bv hart klachten of diabetes, waardoor extra aandacht en cotrole nodig is. Dus alles klopt hier helemaal , omdat een arts de inschatting gemaakt heeft dat ze naar het ziekenhuis moesten.

Wat een gelul: waar mensen werken worden fouten gemaakt. Ik zou jullie nooit in mijn bedrijf willen hebben. Je kunt zeggen: fouten kunnen gebeuren, maar veel meer niet. Er zijn veel klussen in onze maatschappij war aan fouten inmense gevolgen verbonden zijn. Als je zo'n baan hebt aangenomen, dan moet je weten, dat je geen fouten kunt maken. Dat geldt niet alleen in de medische wetenschap, want soms is het overlijden van een paar patietenten maar en kleine fout vergeleken bij fouten in andere bedrijfstakken. Akls je fouten maakt, moet je weggaan van die plek voordat ze gemaakt worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100