Kan het voorkomen dat je iets droomt en dat in die droom iemand voorkomt die op dat moment hetzelfde droomt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat betekend dat ook die gene in zijn eigen droom voorkomt. Het lijkt mij erg onwaarschijnlijk, maar ik denk zeker dat het mogelijk is, want als je allebei toevallig precies het zelfde hebt mee gemaakt dan kan het onderbewustzijn bij allebei de zelfde droom maken waardoor de gebeurtenis word verwerkt. Toch denk ik niet dat de zelfde details bij allebei het zelfde kunnen zijn.. tenzij er een bovennatuurlijke kracht mee werkt.... Uiteindelijk is de wereld groot en is er heel veel mogelijk en de geest (gedachten) van een mens zijn wonderbaarlijk groot! Ik ben wel benieuwd hoe zo'n vraag in je op komt! Ook weet ik niet of je echt een antwoord gaat krijgen wat je volledig tevreden zal stellen, maar succes! Ik hoop je een beetje geïnformeerd te hebben.

Dat ligt eraan wat je met 'hetzelfde' bedoelt. Maar aangezien toeval bestaat, kan het natuurlijk wel. Al is de kans ongeveer eh... nul. Maar niet helemáál nul.

Volgens mij helemaal niet. Je droom bestaat eigenlijk uit dingen die je de laatste tijd hebt gezien, gehoord of meegemaakt, en dat verwerken je hersenen in een droom. Dus ik denk van niet.

hoi Evertjan, ik denk van wel. ER zijn voorbeelden te over van eeneiige tweelingen die honderden kilometers van elkaar ineens hetzelfde meemaken. Waarom zouden twee mensen dan niet van hetzelfde kunnen dromen? Ik droom soms over iemand die ik jaren niet gezien heb en waarmee ik door onvoorziene omstandigheden daarna ineens te maken krijg. Ik denk dus dat dromen méér is dan alleen het verwerken van wat je hebt meegemaakt....groet Diny

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100