wat moet ik doen, tattoo heeft typefout?

Hallo,
bijna 2 weken geleden heb ik een tattoo laten zetten. maar nu ben ik er achter gekomen dat er een typ fout in staat.
K had een voorbeeld laten zien wat ik ongeveer wou. De man had een nieuw ontwerp gemaakt voor mij en daar stond het woord goed op geschreven. Toen had ik gezegd dat hij goed was en dat het een goed ontwerp was. Zo gezegd zo gedaan en hij ging hem tekenen. hij liet het plaatje zien wat hij op mijn lichaam plakken ging met goede plaatje er bij. Het was mij niet eerder opgevallen dat er een typefout in zat. er had faith moeten staan en er staat faiht.
Dus wat moet ik doen?

Groetjes Natasja

Weet jij het antwoord?

/2500

Jammer dat je het toen niet gezien hebt, dan had je dit kunnen voorkomen. Je kunt er niet veel aan doen, het accepteren of dure laser behandelingen nemen, de tatoeëerder aansprakelijk stellen gaat niet, omdat je de afbeelding hebt goedgekeurd, je zal dus zelf voor de schade op moeten draaien.

Je kan teruggaan. Je kan alleen met geen mogelijkheid de letters omdraaien. Hij kan wel een tattoo erover heen zetten.

Ik zou proberen om je geld terug te vragen of een tattoo er over heen zetten want dit is iets wat je je leven lang hebt en als de tattooeerder een typefout maakt vind ik dit niet kunnen

Mijn dochter had precies hetzelfde, ze had op haar rug een nogal grote siertekening laten zetten met daarin de tekst "music is my life". Tenminste, dat was de bedoeling. Nadat de tattoo grotendeels al gezet was en ze het later aan ons liet zien viel op dat de tatoeëerder in de tekst een fout had gemaakt, er stond: Music is my live. Het laatste woord was dus fout geschreven. Nou, de schrik bij mijn dochter was enorm... Omdat de tattoo nog niet af was, hij moest nog ingekleurd worden, heeft ze hem daarop aangesproken. Hoewel het voor die man een enorme blunder was heeft hij enorm zijn best moeten doen om dit te herstellen. Na heel veel sorry's en excuses heeft hij uiteindelijk door aanpassing van de letter V deze acceptabel om kunnen tatoeëren naar de letter F waardoor het nog wel enigszins te zien is maar niet meer als een lachwekkende 'VOUT'. Zo te zien op jouw foto is ook deze fout nog wel aanvaardbaar te herstellen al zal het voor die tattoo man ook een helse klus worden om daar de duidelijke fout uit te halen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100