Mun eigen ziekgemeld na ontslag, maar heb niks hoe hou ik de bedrijfsarts voor de gek gaat om "rug"probleem manager dreigt me?

Toegevoegd na 19 minuten:
heb me ontslag al gehad. Maar mijn baas had mijn vakantieuren afgepakt ipv mij ziek te melden, maa hij dreigt nu dat ik er wel achter ga komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een bedrijfsarts voor de gek houden moet je niet willen, dus helaas kan ik je geen duidelijk antwoord geven op de vraag. Overigens heb je sowieso een probleem als je je 'na ontslag' hebt ziekgemeld volgens mij, maar dat doet weinig terzake, je vraagt je kennelijk af hoe je de bedrijfsarts ervan kunt overtuigen dat er iets mis is met je, terwijl dat niet het geval is en daarop is dus geen antwoord te geven.

Je hebt dus eerst ontslag aangezegd gekregen en je toen ziek gemeld? Punt 1 hoef je je manager niet te vertellen wat de aard van je ziekte is. Dat is prive en hoef je alleen aan de bedrijfsarts te vertellen. Als je die ook heb verteld dat je last hebt van je rug en dat is niet zo tja, dat is niet zo slim. Natuurlijk moet je het een en ander op een rijtje zetten als je ontslag krijgt, maar hiermee krijg je je baan niet terug. Met deze ziekmelding kun je je ontslag niet uitstellen, immers die was je al verteld. Pak jezelf bij elkaar, ga of weer aan het werk of vertel de bedrijfsarts hoe de vork in de steel zit, verder liegen brengt je nog dieper in de nesten.

Ik begrijp het niet helemaal.Wat voor zin heeft het je ziek te melden nu je toch al ontslagen bent?Of wil je je vooropzeg niet uitdoen? Dat gaat niet lukken.De dagen dat je ziek bent worden er gewoon afgetrokken. Ik raad je aan naar je huisdokter te stappen en hem precies te vertellen hoe de vork aan de steel zit.Hij gaat je wel helpen te kalmeren en kan ook deze scheve situatie mee helpen rechttrekken.

het enige wat je kunt doen is zorgen dat je echt last van je rug krijgt en wel zoveel dat het ook echt duidelijk is voor iedereen, ook de bedrijfsarts. spring van een flat ofzo, reken maar dat je rug dan een duw krijgt. of Pak je leven op en speel het spel zoals het gespeeld hoort te worden. ben eerlijk en slik je "verlies" zet je aandacht op het vinden van een leukere baan en vergeet de vervelende zaken die je hier meegemaakt hebt. leer van je fouten en maak ze niet opnieuw.

Als je niets hebt maak je het probleem alleen maar erger je ziek te melden en vervolgens moet je bij de bedrijfsarts komen en kan je ook niet volhouden want ontslag gaat er komen. Eerst even naar je ontslag. Als je het er niet mee eens bent, moet je dit schriftelijk meededelen. Kan moeten zo ontslag voor je aanvragen bij het UWV of kantonrechter. Bel morgen direct je bedrijfsarts op en vraag om op korte termijn een afspraak te willen maken. Je werkgever zal waarschijnlijk ook al contact hebben gehad met de bedrijfsarts en krijg je een oproep. Maar zorg dat het van jou kant afkomt.

Waarvoor kruip je in je holletje? Als je ontslagen wordt, is het eerste wat je MOET doen is je werkgever een brief sturen dat je het er NIET mee eens bent. Dit aanvechten moet je volgens de WW. Daarna moet je naar de WW en kan je advies inwinnen. Misschien moet je je meteen al aanmelden, maar misschien moet dat pas na het opzegtermijn. Ik weet niet of een arbeidsconflict een geldige reden is voor de ziektemelding. Maar je mag jezelf eerst afvragen waarom je direct in je hol kruipt.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.................!

je bent ontslagen in de tijd dat je nog werkte of niet !! hij moet altijd een ziekmelding doorgeven .wat voor werk doe je ! en als je het op rugpijn gooit zal je arts je doorwijzen naar fysiotherapie ..

Doe iets en ga een cursus Nederlands volgen!

door mensen zoals jij hebben mensen die het echt hebben, het heel zwaar! je bent toch al ontslagen dan hoef je er echt geen smoesje aan te plakken; zoek gewoon een nieuwe baan!

Meld jezelf bij de arboarts en speel open kaart,zeg dat je er spijt van hebt dat je de boel opgelicht hebt en hoe je de schade die je hebt aangericht kunt vergoeden zonder vervolgd te worden. Vervolgens ga je in de hoek staan en ga je je staan te schamen net zolang tot je beseft dat dit gewoon niet kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100