Bestaat er ook een tandarts die je helemaal weg maakt ?(onder narcose dus behandeld)

ik ben erg bang voor de tandarts, nou zou ik graag willen dat ik complet onder narcose kan zodat ik niet 10 keer heen moet.. want dat ik een grote renovatie aan m`n gebid moet hebben dat staat al vast.

maar is dat eigenlijk wel mogelijk??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja. Mensen die erg angstig zijn, kunnen daarvoor bij gespecialiseerde tandartsen terecht.

Bronnen:
http://www.narcosetandarts.nl/

Nee een tandarts kan en mag geen narcose geven dat kan een narcotiseur en bovendien moet je dan in een omgeving zijn die adequate hulp kan bieden als de narcose niet goed gaat. En dat is bij de tandarts. Toegevoegd na 2 uur: Wil al degene die het niet met mij eens zijn dan ook duidelijk zijn. Een min geven en geen verduidelijking lost niets op. Een tandarts kan en mag geen narcose geven, daar heb ik een duidelijk antwoordt op gegeven.! Hij is hier niet voor opgeleid.

Het is misschien wel mogelijk maar bespreek eerst je angsten met je tandarts. Je kan je ook laten behandelen voor je angsten bij een psycholoog.

Bronnen:
http://www.narcosetandarts.nl/

Ja, er bestaan behandelcentra voor mensen met extreme tandartsangst. Via je eigen tandarts zou je daar naar verwezen kunnen worden. Vanuit die centra wordt er dan samen met je een behandelplan opgesteld zodat je uiteindelijk weer terug kunt naar je eigen tandarts.

Tandartsen kunnen bij mensen met angst kalmeringstabletten of lachgas inzetten. Bij mensen die echt onder nacose moeten, worden de patienten doorverwezen naar het ziekenhuis.

Bronnen:
http://www.tandarts.nl/index.php?option=co...

bij een kennis van mij is dat wel gebeurt ja ! alles in een keer eruit !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100