krijg je een kunstgebit vergoed?

ik wil een kunstgebit en in mijn zorgverzekering staat dat volledige vergoeding van de eigen bijdrage betekent dat dat ik alles vergoed krijg??

Toegevoegd na 8 minuten:
ik heb een plus pakket bij vgz

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat zal toch afhangen van de noodzaak. En van je leeftijd. Dat je iets wilt............een mens wil zo veel.....dat is geen criterium. Mijn man is 74 en heeft ook een pluspakket bij VGZ, en heeft zijn hele prothese vergoed gekregen. Maar hij had al een prothese. En die was al heel oud. Dus logischerwijze aan vervanging toe. Wilt u iemand spreken van de klantenservice? Of hebt u een vraag over uw gezondheid? U kunt ons bereiken op onderstaande telefoonnummers. Gewoon even je polis pakken en VGZ opbellen: Telefoon - Klantenservice (elke werkdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur) VGZ Klantenservice: 0900-8490 (lokaal tarief) Bent u collectief verzekerd? Bel dan: 0900-0750 (lokaal tarief) http://www.vgz.nl/service/contact

Als de prothese ouder is dan 5 jaar wordt de prothese uit het basispakket vergoedt voor minimaal 75%. Je krijgt meer vergoed bij een aanvullende verzekering.

Bronnen:
Je polis...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100