Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wat is een moneyblueprint en hoe kun je die instellen voor veel geld en veel succes?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
838

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik weet niet hoe goed je engels is, maar de linkjes die ik bijgevoegd heb zijn overwegend in het engels.

Een money blueprint is eigenlijk wat je in je onderbewustzijn stopt als het gaat over je financiele plannen voor je leven. Je kan bijvoorbeeld zeggen; ik ga rentenieren voor ik 40 ben. Je stopt dan al een soort blauwdruk in je hersenen. Als je er vervolgens ook naar gaat leven en streven, kan het gevolg zijn dat je inderdaad je doel bereikt. Voor sommige mensen ligt dit heel anders. Ze denken het bijvoorbeeld, maar leven of streven er niet naar. Ze komen vaker bedrogen uit.

http://www.selfgrowth.com/articles/what_is_your_money_blueprint.html

http://talentdevelop.com/articles/YourMonBlue.html

Over het "instellen" kan ik niet zo 1, 2, 3 een antwoord schrijven. Het is namelijk een proces. Je kunt er bijvoorbeeld op mediteren, het visualiseren, er vaak mee bezig zijn, er naartoe werken of zo leven, alsof je al zover bent. Mensen die er handige (werk) boeken over hebben geschreven zijn bijvoorbeeld Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer of bijvoorbeeld het boek The Secret is er zelfs één, die ook bepaalde methodes omschrijft.

Zo kun je ook blauwdrukken maken in je hoofd voor die mooie auto, of die baan, of dat mooie huis of een kinderwens, of gewoon voor geluk. Eigenlijk geldt het voor alles wat je wilt bereiken in je leven. Train your brain!

http://www.veel-voudig.be/beterleven/7stappennaarsucces.asp

http://www.inspiratiemiddag.nl/main/link/zeven.htm
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding