hoe kom ik van nare beelden voordat ik ga slapen af?

voor ik ga slapen krijg ik van die nare enge gezichten van geesten (denk ik) voor me. en als ik uiteindelijk in slaap val dan heb ik hele rare dromen over vissen ( ik ben daar heel bang voor), en bij vb: gister dat ik in een bos was en daar stond een verlaten huis toen ik daar naar binnen liep, was er een rare kelder waar het licht de hele tijd raar deeden opeens kwam er een meisje uit (die ik ken) met een katten gezicht ( haarbegroeïng en snor haren) en toen werd ik wakker kreeg ik de hele tijd een heel raar gezicht voor me. en kon ik niet meer verder slapen

Weet jij het antwoord?

/2500

Je komt er vanaf door andere dingen te gaan doen, die je afleiden. Omdat je natuurlijk nu van tevoren al bedenkt dat je het gaat zien, ga je het inderdaad ook zien. Er zijn verschillende manieren om je "hersenen leeg te maken" voor het slapen gaan. Je kan bijvoorbeeld een boek lezen, een informatief boek over iets wat je heel erg interesseert (geen horror boeken ofzo). Je kunt ademhalingstechnieken uitproberen of je kunt ook proberen te mediteren.Er zijn verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld dit filmpje opzetten http://www.youtube.com/watch?v=FW84aKlm3p4 wat erg rustgevend is, en je gedachten af kan houden van de dingen die je denkt te gaan zien en dromen. Hier vind je makkelijke tips http://nl.odemagazine.com/exchange/14252/gestresst_5_snelle_tips_voor_meditatie http://gezondheid.rubriek.nl/gezondheid/slapen.php Hopelijk heb je er wat aan! Ik hoop dat je weer kan leren lekker te slapen.

Als je een tv op je kamer hebt (wat tegenwoordig veel mensen hebben) dan zet je die aan met een leuke tekenfilm of een kookprogramma en dan zet je de tv op slaaptimer zodat ie na 20 min of langer vanzelf uitgaat.

Zorg eerst dat je goed kan slapen(voor zover je dat niet deed) Dus geen Koffie Cola en/of eten ong. 3 uur voor je naar bed gaat. Verder helpt het misschien om een vrolijk relaxed boek te lezen voor je gaat slapen? Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Wat misschien ook kan helpen is proberen minder met het nare bezig te zijn. Misschien ben je onbewust wel zo erg bezit met de angst om die gezichten weer te zien of om een rare/nare droom te hebben, dat je toch je gedachten weer die richting in stuurt. Waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt. Verder sluit ik me bij de vorige antwoorden aan. Probeer relaxed in slaap te vallen, neem een lekker warm bad voor je naar bed gaat, lees een leuk boek of luister naar vrolijke (maar bij voorkeur wel rustige) muziek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100