Wat gebeurt er met me als ik een slokje neem van het ranzige sapje dat zich soms in het pleeborstelbakje vormt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan komt er iemand in een witte jas voorrijden.

Weinig, tenzij je er een dagelijkse gewoonte van maakt, of erger nog, er aan verslaaft raakt :) De kans dat je moet braken is ook erg aanwezig.

Waarschijnlijk zal je lichaam daar enorm tegen protesteren, door je te laten overgeven. Beter eruit dan erin!

bij die van mij zou je erg ziek worden... hij staat in een chlooroplossing :-)

Iew, dit is toch wel één van de meest ranzige vragen die ik ooit ben tegengekomen op GV. Waarom wil je hierop het antwoord weten? Of nee, eerder: hoe kom je op deze vraag? Ik denk dat je behoorlijk ziek wordt van alle bacteriën en schoonmaakmiddelen die in dit 'ranzige sapje' aanwezig zijn.

Dan zou je volgens mij de inhoud van je maag, gelijk/direct kunnen ledigen in de WC-pot die er naast staat.

Tja ik zou het eens proberen anders kom je er niet achter....denk alleen dat je je niet zo lekker voelt er na..

Daar kan je maar op 1 manier achterkomen....

Ik denk dat je maaginhoud eerder in de WC-pot ligt dan dat sapje je maag bereikt heeft. Maar waarom zou je dat willen? Droom je ook over je tanden te poetsen met de WC-borstel?

Lekker! Probeer eens uit zou ik zeggen :-) Maar ff serieus, ik denk dat er een behoorlijke kans is op tetanus en andere infecties. Toegevoegd na 20 uur: Waarom nou weer een minnetje? Poepbacteriën kunnen een mens serieus ziek maken en waren de oorzaak van de pest. Ik denk dat als je er vanaf komt met alleen kotsen je geluk hebt.

Ik gok dat je er weinig van zal merken, je gaat hooguit erg uit je giechel ruiken!

Ik denk dat je out gaat. Maar ook dat gaat vanzelf over.

Misschien krijg je er wel een enorme weerstand van ;-) hahahahha, mijn maag draait al 3x om alleen al bij het lezen van deze vraag. Bah

Ik denk dat je als eerste last van je keel en een branderig gevoel in je slokdarm en maag zal krijgen. Dan krijg je waarschijnlijk braakneigingen en kots je de boel er weer uit mag dat je nog ergere slokdarm en keelklachten krijg. Kots je het niet uit dan krijg je last van je darmen en kun je na een paar uur die wc borstel gebruiken om de volgescheten wc pot te reinigen.

Ik denk dat er niets met je gebeurd, het zal niet lekker smaken, maar je maag kan wel wat hebben hoor. Tenminste als er geen bleekmiddel in zit dan hè. Toegevoegd na 19 minuten: Het zit denk ik bij mensen tussen de oren, je weet waar het slokje vandaan komt. Als je het niet wist zou je het misschien ook niet lekker vinden, maar je krijgt er niets van hoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100