Ik heb een compleet bril nodig, niet te duur. Heeft iemand een tip AUB? Zijn die "opticiens" online nog wat?

Ik heb van Z en Z een eigen risico verzekering dus geen vergoeding en een compleet bril is erg duur! Ik zag bij Specsavers een aanbieding " bril vanaf 29€" maar moet je nog naast een duur monture kopen? Is je eigen monture geaccepteerd ?
Ik durf niet naar binnen te vragen, als je weinig geld hebt dan heb je een arrogant reactie .
Heeft iemand een tip? Zijn die online bril winkels betrouwbaar?
Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een "compleet bril" is in feite een montuur en dan incl. de glazen. Monturen hoeven niet duur te zijn en zoals hier : http://www.hansanders.nl/brillen/normale-brillen/nardini-blauw/000000000002166811/ is er ook INCLUSIEF de glazen (en de oogmeting) een serie van 35 euro, en je krijgt meteen de normale garantie- en omruilvoorwaarden! Online een bril kopen of glazen vervangen/kopen zou ik zelf nooit doen! Je brilrecept kan intussen 'veranderd' zijn en een montuur die echt goed past is niet alleen even afgaan op de 'uiterlijkheden' maar ook van belang is hoe de bril zit mbt je neus, materiaal van het montuur, of er een 'optisch midden' in de passing is, de veren van montuur (of deze lengte bij de oren goed aansluit) en zo nog wel meer dingen waar een erkend opticien op dient te letten ;) Dat je weinig geld hebt hoeft geen beletsel te zijn, zeker nu in deze crisistijden niet! De meest directe manier om te weten wat het gaat kosten is: de winkel binnenstappen en gewoon eerlijk te zeggen iets als: mijn budget is zeer klein (dus smeer me niets aan haha) en mijn wensen zijn nogal groot, wil u me hiermee helpen? Je kan ook direct met bestaande montuur naar binnen gaan en gewoon zeggen: dit montuur ben ik erg aan gehecht en zit (voor mij) geweldig, zou u hierin de juiste glazen willen zetten en wat zijn dan mijn kosten? (uitgaande dat je al een volledig brilrecept hebt) Voor de rest: let altijd, en zeker bij 'aantrekkelijke kortingen of aanbiedingen', op de details en de bekende 'kleine lettertjes' in de actievoorwaarden. Desnoods bel je ze eerst en vraagt van alles ;) Succes!

Probeer het eens bij stichting Eye Clarify. Hier worden op diverse punten brillen ingezameld voor andere landen. Ik neem aan dat ze vast een bril kunnen missen voor een flesje wijn oid ;) Niet geschoten is altijd mis ;) (Zie link)

Bronnen:
http://www.outreachsupportministries.org/i...

Gewoon naar binnen gaan en vragen. Bij mij thuis zeiden ze altijd: "ze vreten van ons, niet andersom" oftewel zij hebben ons nodig om hun producten te verkopen (geld te verdienen/te kunnen eten). Zo'n arrogant typje in z'n blootje voorstellen wil ook nog wel eens helpen. Je ogen zijn belangrijk, dus dan maar even slikken en doorzetten.

probeer het eens bij specsavers die hebben brillen compleet van af 29 euro en het zijn best nette brillen als je een bestaand montuur wilt gebruiken ben je duurder uit ,want dan betaal je de glazen en die zijn duur en online brillen ben je niet goedkoper soms duurder je ziet daar alleen op of het montuur je staat en niet of je sterkte goed is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100